05. 01. 2019 - 12:00
BARCELONA POSTAJE FRANCUSKA KOLONIJA: Dva Francuza potpisali...
907
Shares
BARCELONA POSTAJE FRANCUSKA KOLONIJA: Dva Francuza potpisali za Katalonce

PRIMERA

BARCELONA POSTAJE FRANCUSKA KOLONIJA: Dva Francuza potpisali za Katalonce

Sport.ba
05. 01. 2019 - 12:00
0
Shares

Barselona je završila dva transfera na ljeto, kao slobodni igrači stići će Adrijen Rabio i Žan Kler Todibo. Igrač PSŽ se dogovorio prije par dana, jučer je sve završeno sa štoperom Tuluza koji će biti akvizicija za budućnost, ima 19 godina i stasavaće uz Pikea, trebalo bi da oformi tandem sa Umtitijem.

rabiot4

Ali, to nije sve, sada se pregovara oko novog ugovora za Albu, jer je on prvi izbor na lIJevom beku, pa i pored interesovanja engleskih klubova, neće dopustiti da ode.

Alba traži novi ugovor i veći novac, manje od Mesija i Suareza, ali isto kao Pike i Buskets, dakle više od 10 miliona eura po sezoni.

Ovaj sjajni lijevi spoljni igrač je dobio novi ugovor 2015. kada je prihvatio ponudu od 8 miliona po godini.

Barsa će ga vezati ugovorom, ostaje da se rješavaju pitanja napadača, gde je jedan od glavnih kandidata naš Luka Jović, a i pored inicijative PSG, u klubu su optimisti da će se dokopati De Jonga koji želi isključivo u Kataloniju. De Lihta neće dovesti, odustali su ne samo zbog 50 miliona koje traži Ajaks, već i ogromne provizije koju zahtjeva Raiola.

Ostaje desni bek, pominjan je Pavar iz Štutgarta, ali to je manje vjerovatno, mada su mnogi pojačanja najavili kao francusku revoluciju u Barsi gdje će u timu naredne godine biti čak pet Francuza, što se tumači kao uticaj sportskog direktora Erica Abidala.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti