04. 01. 2019 - 19:23
BARCELONA ZAVRŠILA FANTASTIČAN POSAO! Dva igrača stižu POTPUNO...
907
Shares
BARCELONA ZAVRŠILA FANTASTIČAN POSAO! Dva igrača stižu POTPUNO BESPLATNO!

VELIKO POJAČANJE ZA KATALONCE

BARCELONA ZAVRŠILA FANTASTIČAN POSAO! Dva igrača stižu POTPUNO BESPLATNO!

Sport.ba
04. 01. 2019 - 19:23
0
Shares

Dugo se spekulisalo tko bi mogao doći na Camp Nou, a onda je Barcelona u jednom danu dogovorila dva pojačanja. Mediji širom Evrope pišu kako je katalonski klub dogovorio dolazak Adriena Rabiota i Jean-Claira Todiba.

rabio3

Rabiot je puno zvučnije pojačanje. Ovaj 23-godišnji francuski veznjak odbio je potpisati novi ugovor s PSG-om, a kako mu aktualni ističe u ljeto 2019. od Nove godine mu je dozvoljeno pregovarati s drugim klubovima.

rabiot2

U Parizu je premješten u drugu momčad, nedavno je odbio Tottenham, a sada novinari Sky Sportsa javljaju kako je Rabiot dogovorio sve uvjete s Barcelonom. Na ljeto će povremeni francuski reprezentativac otići u Barcelonu gdje bi trebao zarađivati 10 miliona eura po sezoni.

rabio

I Todibo će u Barcelonu kao slobodan igrač. Ovaj 19-godišnji stoper oduševio je svojim igrama u Toulouseu, a svojim igrama je zaintrigirao čelnike Juventusa, Manchester Cityja i Barcelone.

todibo1

Španski mediji pišu kako se na kraju Todibo odlučio za katalonski klub, a postoje tri opcije oko transfera – prva je da će doći kao slobodan igrač na kraju sezone i pokušati se izboriti za mjesto u prvoj momčadi Barcelone, druga da će ga Katalonci već sada otkupiti i dovesti na Camp Nou, a treća, ona najizglednija, da će dogovoriti uvjete s Barcelonom koja bi ga onda ostavila još jednu sezonu na posudbi u Toulouseu

todibo2

(Sport.ba)

Učitaj još novosti