02. 01. 2019 - 13:49
POGBA PONOVO NAVUKAO BIJES JAVNOSTI SVOJIM PONAŠANJEM! "To je...
907
Shares
POGBA PONOVO NAVUKAO BIJES JAVNOSTI SVOJIM PONAŠANJEM!

FRANCUZ OPET NAPRAVIO PROBLEM

POGBA PONOVO NAVUKAO BIJES JAVNOSTI SVOJIM PONAŠANJEM! "To je jako arogantno i sebično od njega"

Sport.ba
02. 01. 2019 - 13:49
0
Shares

Paul Pogba preporodio se u Manchester Unitedu od dolaska Ole Gunnara Solskjaera na klupu. Francuski veznjak je u posljednje tri utakmica zabio četiri gola i upisao tri asistencije.

pogba

Međutim, taman nakon što je svojim igrama natjerao engleske medije da ga ostave na miru, jednim potezom izvan travnjaka ponovno je navukao bijes tamošnje javnosti.

Pogba je svog automobil Rolls Royce, vrijedan 280 hiljada eura, parkirao na mjestu za invalide na parkiralištu Trafford Centra.

pogba-solskjaer

"Bio sam sa suprugom u kupovini kada sam vidio Rolls Royce parkiran na mjestu za invalide. Pogledao sam bolje i vidio da nema invalidsku oznaku. I da ima registarske oznake Monaca. Ne pratim nogomet, ali su mi rekli da je taj automobil vlasništvo nekog nogometaša. Nisam se baš iznenadio i kasnije sam na TV-u vidio isto to vozilo kako ulazi u trening centar Manchester Uniteda", dodao je stanovnik Manchestera, čija je supruga invalid. 

"Vidi se da je to slučaj nekoga tko ima krasan automobil i misli kako može stati gdje god želi. Vrlo arogantno i sebično od njega", zaključio je.

pogba-united2

Na kraju se ispostavilo kako je to doista Pogbin automobil, koji košta taman koliko iznosi i njegova (sedmična) plaća, a do sada je imao niz prekršaja u prometu te je kazne morao plaćati novčano, a dobio je i tri kaznena boda.

pogba3

(Sport.ba)

Učitaj još novosti