02. 01. 2019 - 09:44
MAYWEATHER IZAZIVAO IAKO ZNA DA ĆE DOBITI BATINE, PA DOBIO...
907
Shares
MAYWEATHER IZAZIVAO IAKO ZNA DA ĆE DOBITI BATINE, PA DOBIO BRUTALAN ODGOVOR:

SVI BI ŽELJELI VIDJETI OVAJ MEČ

MAYWEATHER IZAZIVAO IAKO ZNA DA ĆE DOBITI BATINE, PA DOBIO BRUTALAN ODGOVOR: "Khabib će se boriti s vama u liftu, telefonskoj govornici, bilo gdje…"

Sport.ba
02. 01. 2019 - 09:44
0
Shares

Prije dva dana svjedočili smo kako je Floyd Mayweather za samo dvije minute pobijedio mladog Japanca Tenshina Nasukawu

mayw1

Tom je pobjedom bankovni račun podebljao sa devet miliona dolara, a nakon meča je ponovo otvorena priča o mogućoj borbi protiv UFC prvaka Khabiba Nurmagomedova.

Menadžer dagestanskog borca Ali Abdelaziz je u razgovoru za TMZ Sports istakao kako ga Floyd moli za borbu protiv Khabiba.

khabib

"Sa Floydom se dopisujem zasnjih mjesec dana. On me preklinje za borbu sa Khabibom. Rekao sam mu da ima 57 godina, da mu je tijelo slabo, da ima malu glavu. Ljudi misle da sam lud, ali ja zaista vjerujem da bi ga Khabib prebio. On misli da je Khabib laka lova, ali on je puno mlađi, jači, čvršći od Conora koji je snjim izdržao do 10. runde. Khabib ne bi odustao kao što je to Conor uradio", rekao je Abdelaziz.

khabib

Ali Abdelaziz se nije zaustavio samo na komentaru eventualnog obračuna, već je i provocirao legendarnog američkog boksera, koji mi sigurno neće ostati dužan.

"Floyd nije borac, on je sportaš. U UFC-u morate biti kompletan borac. On bi dobio teške batine da ga uhvatimo na ulici, jer, ne zna se braniti u takvoj borbi. Nema hrabrosti ući u takav meč. Sa druge strane, Khabib će se boriti s vama u liftu, telefonskoj govornici, bilo gdje... Floyd se može boriti samo u bokserskom ringu. Ipak, ako želi taj meč, on će ga i dobiti. Sviđa nam se ta ideja, ali on mora doći sa mnogo boljom ponudom. Zna Floyd dobro što to znači", istakao je menadžer Khabiba Nurmagomedova.

khabib3

Dok čekamo okršaj desetljeća, podsjetimo se kako je bilo u okršaju prošle godine.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti