27. 12. 2018 - 11:20
ONO ŠTO JE SINOĆ URADIO EMERY ZGROZILO JE OTOK: Crni Unai, šta...
907
Shares
ONO ŠTO JE SINOĆ URADIO EMERY ZGROZILO JE OTOK: Crni Unai, šta ti bi?!

PREMIERSHIP

ONO ŠTO JE SINOĆ URADIO EMERY ZGROZILO JE OTOK: Crni Unai, šta ti bi?!

Sport.ba
27. 12. 2018 - 11:20
0
Shares

Arsenal je remizirao protiv Brightona sinoć na "Amex Stadionu" 1:1, a ovaj meč dobro će zapamtiti jedan domaći navijač. Frustrirani trener gostiju, Unai Emery, nije mogao gledati nemoć svojih igrača pred golom domaćina pa se na trenutak izgubio i napucao nedužnu bocu vode koja se našla na putu njegova bijesa.

1

Boca je odletjela na tribinu i pogodila nesretnog navijača na tribini, okolina je žestoko reagirala na taj potez, ali Arsenalov menadžer odmah je pohitao prema gledalištu i na mjestu se izvinio nesretniku koji dobio doživotnu uspomenu na susret sa Špancem.

2

Potom se okrenuo i otrčao prema četvrtom sucu te njemu objasnio što se dogodilo i izvinio se za incident, a to je, čini se, prihvaćeno jer neće biti dodatno sankcioniran.

3

Kako bi se uvjerio da je sve oprošteno i zaboravljeno Emery se po završetku utakmice još jedanput izvinio zbog nemilog događaja, a kasnije i javnosti objasnio šta se dogodilo.

"Izvinio sam se jer sam napucao bocu nakon razočaravajućeg poteza mojih igrača, nisam ju udario jako, ali pogodila je jednog njihovog navijača i bilo mi je žao zbog toga", pravdao se. 

4

Službene osobe bile su zadovoljne kako je sve izgladio jer incident nisu spomenule u zapisniku nakon utakmice, ali to svejedno neće popraviti očajno izdanje koje su Topnici i njihov šef priuštili svojim navijačima.

5

Galebovi su preko Locadije uspjeli anulirati uvodnu prednost gostiju po golu Aubameyanga i nisu dozvolili Arsenalu novo vodstvo do konca susreta istovremeno prijeteći iz kontranapada.

6

(Sport.ba)

Učitaj još novosti