27. 12. 2018 - 07:53
"Moj otac nije zločinac, nego heroj Srbije!" Veljko Ražnatović...
907
Shares

ARKANOV SIN U ZABLUDI

"Moj otac nije zločinac, nego heroj Srbije!" Veljko Ražnatović ljutit zbog raznih natpisa pa poslao žestoku poruku

Sport.ba
27. 12. 2018 - 07:53
0
Shares

Veljko Ražnatović, sin srbijanske pjevaljke Cece i ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana, riješio je nedavno da se oglasi putem društvenih mreža i iznese svoj stav povodom priča svih onih koji njegovog pokojnog oca pominju u lošem kontekstu.

ljupko-petrović-i-arkan-1

Naime, u posljednje vrijeme Ražnatović je bio u centru pažnje, naročito nakon plasirane vijesti kako ima namjeru izazvati neprikosnovenog MMA šampiona Khabiba Nurmagomedova. Veljko je istinitost ove informacije uporedio s time da se objesio prije mesec dana, kako su pisali pojedini mediji.

khabib

"Isključivo ovo rade da mi pomenu oca u lošem kontekstu, a od mene da prave bahatog debila koji izaziva Habiba Nurmagomedova. Alo, je*o te, šta se dešava, ume li iko svojom glavom da mućne i da kaže "čekaj, možda lupaju novine"?! Pa pre dva meseca sam se obesio u novinama, alo!", pun gnjeva je počeo Veljko.

veljko-raznatovic

"Moj tata nije bio ratni zločinac, nego heroj Srbije. Evo jednog smajlija za portale 'preko reke'. Cinkaroši!", poručio je Veljko, uz "smajlije" srednjeg prsta. Međutim, svi dobro znamo ko je zapravo bio ozloglašeni Arkan i šta je radio po Bosni i Hercegovini...

12

(Sport.ba)

Učitaj još novosti