31. 12. 2018 - 18:25
PAZITE DA VAM NE KRENE PJENA NA USTA Kćerka legende engleskog...
907
Shares
PAZITE DA VAM NE KRENE PJENA NA USTA Kćerka legende engleskog nogometa naprosto ostavlja bez daha

OSVAJA NASLOVNICE MAGAZINA

PAZITE DA VAM NE KRENE PJENA NA USTA Kćerka legende engleskog nogometa naprosto ostavlja bez daha

Sport.ba
31. 12. 2018 - 18:25
0
Shares

Danas dobro poznato lice među otočkim medijima, a posebno tabloidima, atraktivna Bianca je do poznatog prezimena došla sa deset godina, kada je njenu majku Sheryl oženio legendarni engleski fudbaler Paul Gascoigne. Devetesetih godina je popularni Gazza važio sa jednog od najboljih engleskih fudbalera, ali je naklonost navijača osim fudbalskim umijećem sticao iz zbog svog karaktera.

paulgascoigne

Harizmatični Gazza je svojim nestašlucima zabavljao milione, ali će njegova fudbalska i životna priča postati puno tužnija nakon što je okačio kopačke o klin. Piće je uzelo danak, pa je osim bogatstva Gascoigne zamalo izgubio i život zbog svoje ovisnosti.

paul-gascoigne

Ipak, legendarni fudbaler Newcastlea, Tottenhama i Lazija je i dalje tu, a njegova kćerka je odlučila krenuti njegovim stopama i steći vlastitu popularnost.

1

Poput očuha postala je omiljeno lice engleskih medija i tabloida, s tim što je njoj to pošlo za rukom zbog provokativnih fotografija kojima svakodnevno časti 270.000 pratioca na Instagramu.

2

Bianca je čest gost i britanskih reality programa, te naslovnica tamošnjih magazina i tabloida. Poznata je i po vezama sa nekim javnim ličnostima...

3

4

5

6

7

8

9

10

111

211

300

(Sport.ba)

Učitaj još novosti