26. 12. 2018 - 10:09
NAVIJAČI ĆE TEK SADA BITI BIJESNI! Procurio audio snimak u...
907
Shares
NAVIJAČI ĆE TEK SADA BITI BIJESNI! Procurio audio snimak u kojem je problematični igrač Intera rekao novu SKANDALOZNU IZJAVU!

SRLJA IZ SKANDALA U SKANDAL

NAVIJAČI ĆE TEK SADA BITI BIJESNI! Procurio audio snimak u kojem je problematični igrač Intera rekao novu SKANDALOZNU IZJAVU!

Sport.ba
26. 12. 2018 - 10:09
0
Shares

Radja Nainggolan srlja iz skandala u skandal i čini se da je definitivno završio sa Interom.

nainggolan3

Poslije suspenzije zbog nediscpline, veliko Interovo pojačanje je na božićno veče u Italiji još jednom iznenadio tamošnju javnost.

Na internet je procurio audio snimak sa izjavama Nainggolana koje je slao prijateljima preko “whatsapp” aplikacije. A u njoj su neke zaista skandalozne riječi.

nainggola-inter

Nainggolan se povjerio prijatelju da želi da se vrati u Romu, a vrlo ružno je govorio i o navijačima Intera kojima je dosta njegovih gluposti i pitaju se kada će početi da opravdava uloženi novac.

icardi-nainggolan-inter

"Majko mila, razapinju me ovdje… Želim da se vratim. Ovdje svi misle da sam gotov, ali neka ih… Uvijek sam se dokazivao na terenu i tako začepio usta kritičarima. Kad im pokažem na terenu, neki Interovi navijači će dolaziti da me ljube u dupe. Prijatelj sam sa Tottijem, mogao bi on da pogura cijelu stvar. Ali, onda bih morao da napravim haos ovdje. Razumiješ?", obraća se Nainggolan prijatelju u porukama.

nainggolan2

Naravno, postojoi mogućnost da audio snimak nije autentičan, ali italijanski mediji ne ostavljaju mnogo rezerve za tako nešto jer sve ovo ide uz Nainggolanov karakter i ponašanje.

Godina na izmaka je bila katastrofalna za kontroverznog veznjaka. Posvađao se sa selektorom belgijske reprezentacije zbog čega je odlučio da više nilkad ne zaigra za Crvene đavole.

nainggolan-5

Izdao je navijače Rome i prešao u Inter, pričao je loše o Romi kao o klubu kada je otišao, a u Milanu je potpuno razočarao. Imao je probleme sa povredam, fizičkom spremoma, a za to vrijeme nije krio buran noćni život.

radja-nainggolan

Kap koja je prelila čašu je kašnjenje na nedavni trening poslije razočaravajućeg remija protiv Chieva. Ispostavilo se da je Belgijanac veče prije treninga zaglavio u noćnom provodu.

Spaleti ga je izbacio iz tima, klub ga je suspendovao, a poslije najnovijeg skandala, teško da će neko u Interu više imati strpljenja za njegovo ponašanje.

nainggolan4

(Sport.ba)

Učitaj još novosti