24. 12. 2018 - 21:00
KHBABIBOV OTAC OTKRIO KOLIKO KOŠTA REVANŠ: Oni su nam ponudili...
907
Shares
KHBABIBOV OTAC OTKRIO KOLIKO KOŠTA REVANŠ: Oni su nam ponudili 15 miliona, a mi tražimo

UFC

KHBABIBOV OTAC OTKRIO KOLIKO KOŠTA REVANŠ: Oni su nam ponudili 15 miliona, a mi tražimo

Sport.ba
24. 12. 2018 - 21:00
0
Shares

Još uvijek nije poznato tko će biti idući protivnik Khabiba Nurmagomedova. Postoji više kombinacija pa tako neke od njih uključuju revanš s Conorom McGregorom, druge dugoiščekivani meč s Tonyjem Fergusonom, kod nekih se ipak spominje Dustin Poirier, a povremeno od nekud iskoči i ime Floyda Mayweathera Jr-a.

Ali, od svih navedenih, ako ćemo vjerovati Khabibovom ocu Abdulmanapu Nurmagomedovu, UFC najviše zanima novi susret s irskom zvijezdom, prenosi Fight Site.

“Ponudili su nam 15 miliona eura za revanš s Conorom, ali mi tražimo 30”, otkrio je Abdulmanap ruskom Sport 24 portalu. Možda bi meč s McGregorom bio najunosnija opcija, ali stariji Nurmagomedov tvrdi da druga imena više zaslužuju tu priliku.

khabib

“Postoje likovi koji to zaslužuju i koji čekaju na Khabiba. Mi ih moramo poštovati kao borce i to se ne smije zanemariti. Mislim time na Dustina Poiriera i Tonyja Fergusona. Ferguson, mislim da on to najviše zaslužuje.” Otkrio je Abdulmanap i koliko će se njegov sin još aktivno baviti borbama.

“Njemu su ostale tri ili četiri bitke. Mislim da je to dovoljno. Uvijek sam sanjao barem jedan njegov meč u Rusiji i sigurno ću se boriti s UFC-om da nam to omoguće”, poručuje za kraj otac neporaženog prvaka.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti