23. 12. 2018 - 16:49
Joshua "BLJUVAO VATRU" u ringu na Whytea: "Ti si idiot, kada...
907
Shares
Joshua

SIJEVALE VARNICE

Joshua "BLJUVAO VATRU" u ringu na Whytea: "Ti si idiot, kada te prebijem i nokautiram ne želim čuti da sam imao lagan zadatak"

Sport.ba
23. 12. 2018 - 16:49
0
Shares

Nakon što je nokautirao Derecka Chisoru u O2 Areni u Londonu, Dillian Whyte prozvao je vladara teške kategorije Anthonyja Joshuu.

chisora-whyte

Whyte u profesionalnoj karijeri ima 25 pobjeda i samo jedan poraz, a izgubio je baš od Joshue. Sada želi uzvrat.

Ubrzo se oglasio i sam Anthony u ringu, koji također nije birao riječi...

"Znate šta, Dillian Whyte je idiot. Zašto? Pokazao sam mu puno poštovanja i odmah izravno rekao - 'Dillian, nokautirao sam te kad smo se borili, ali ti ćeš dobiti priliku ako Wilder neće. Dillian, ajmo zaboraviti što se dogodilo u našem prijašnjem meču. To je bilo na nivou Velike Britanije, sada smo na svjetskom i vidjet ćemo kakvi smo. Bio je to dobar meč onda, ali moramo vidjeti kakvi smo sada. Ali znamo kako lista ide. Prvo prvi ili drugi izazivač. Ako oni nisu dostupni, onda ako netko zaslužuje šansu to si ti, Dillian", rekao je Joshua.

To se nije svidjelo Whyteu...

"Neću te čekati! Moram znati što radim. Imam vlastitu karijeru i neću čekati. Ili ćemo se boriti ili ne", rekao je Dillian.

joshua2

Nakon toga je Joshua upitao publiku što misli o njihovom novom dvoboju...

"Kada je publika počela likovati i kada se izjasnila da želi gledati revanš, ako do njega dođe, nakon što ga prebijem i nokautiram ne želim čuti 'imao je lagan zadatak, trebao je boksati s Wilderom'. Svatko od njih je i više nego dobrodošao u ring sa mnom", zaključio je Joshua. 

anthony-joshua

(Sport.ba)

Učitaj još novosti