20. 12. 2018 - 19:14
BAHATI ŠUKER HTIO PONIZITI NOVINARE: Umjesto toga ponizio je...
907
Shares
BAHATI ŠUKER HTIO PONIZITI NOVINARE: Umjesto toga ponizio je sam SEBE

HNS

BAHATI ŠUKER HTIO PONIZITI NOVINARE: Umjesto toga ponizio je sam SEBE

Sport.ba
20. 12. 2018 - 19:14
0
Shares

DANAS je održana redovna godišnja skupština Hrvatskog nogometnog saveza. Glavnu riječ je imao predsjednik Saveza Davor Šuker koji je najprije evocirao uspomene iz Rusije, zatim je rekao kako nema ništa protiv da reprezentacija zaigra u Splitu, a onda ga je, na samom kraju izlaganja, zateklo pitanje hoće li možda doći do preslagivanja u HNS-u.

Šukeru je to pitanje postavljeno zato što je na scenu kao solo igrač izašao Tomislav Svetina i preuzeo zagrebački savez uz potporu Marijana Kustića, trenutno ključnog operativca HNS-a, saborskog zastupnika i Plenkovićevog šefa ličkog HDZ-a. Na upit o svojoj poziciji u Savezu, predsjednik je novinarima želio spustiti jer su "neupućeni i uvijek fulaju", pa im je odgovorio da on nije - futrolist.

davor-suker

''Mislim da smo imali izbore prošle godine, točno u ovo vrijeme. Vrijeme će pokazati i zato vas molim da sačekate tri godine. Rado bih vam odgovorio, ali nisam futrolist da bih vam odgovorio tko će biti predsjednik, tko generalni tajnik, a tko izbornik. Prošle su godine bili izbori, pa ste tada dosta toga fulali. Nadam se da ćete  fulati i ovaj put. Hvala'', rekao je Šuker za kraj.

Podsjetimo, Šuker je nedavno imao ispad pred novinarima i na Wembleyju nakon utakmice s Englezima. Na pitanje treba li Hrvatskoj nacionalni stadion dok se većina saveza u svijetu rješava takvog opterećenja i prodaje stadione, Šuker je bahato mumljao da Hrvatska nema nijedan stadion kojeg se ne srami, da bi na spomen Poljuda potpuno izgubio misao i počeo lupetati kako mu novinari postavljaju loša pitanja.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti