20. 12. 2018 - 18:58
SPURSI POD PRITISKOM ZBOG MOURINHOVE SMJENE: Zabranjena...
907
Shares
SPURSI POD PRITISKOM ZBOG MOURINHOVE SMJENE: Zabranjena pitanja o Unitedu

BIĆE SVEGA

SPURSI POD PRITISKOM ZBOG MOURINHOVE SMJENE: Zabranjena pitanja o Unitedu

Sport.ba
20. 12. 2018 - 18:58
0
Shares

JOSE MOURINHO dobio je otkaz u Manchester Unitedu. Ta vijest potresla je nogometnu javnost, ali i stvorila golemu dozu pritiska na Tottenham s obzirom na to da Mauricio Pochettino u medijima slovi kao glavni favorit za preuzimanje klupe Manchester Uniteda narednog ljeta.

Iz londonskog kluba zabranili su postavljanje bilo kakvih pitanja vezanih za Pochettina i United pa je tako glasnogovornik kluba Simon Felstein onemogućio novinaru Sky Sporta pitanja na zabranjenu temu. Novinar je ipak pokušao i pitao je Pochettina da komentira izjavu bivšeg potpredsjednika Southamptona Lesa Reeda, koji je nedavno izjavio da Pochettino nije gubio fokus kada se 2014. godine stvorila priča o preuzimanju Tottenhama.

Argentinac je nešto dulju raspravu prekinuo šaljivim komentarom na račun svog glasnogovornika. "Postat ćeš zvijezda konferencije za medije", rekao je uz smijeh.

jose-mourinho

Spursi su tako svima dali do znanja da neće dozvoliti da im događanja u drugom klubu, bez obzira na njegovu veličinu, poremete red u ovom trenutku. Ipak, htio ili ne, Pochettino će se uskoro ponovno naći u fokusu javnosti, budući da se 13. siječnja u Londonu sastaju upravo Tottenham i United.

Tottenham je treći u Premier ligi sa šest bodova manje od prvoplasiranog Liverpoola, odnosno 13 više od Uniteda koji je .

(Sport.ba)

Učitaj još novosti