18. 12. 2018 - 09:44
U JANUARU SE RUŠI HRVATSKI REKORD: Sjajni Vatreni u transferu...
907
Shares
U JANUARU SE RUŠI HRVATSKI REKORD: Sjajni Vatreni u transferu karijere seli u London!

KRAMARIĆ NA METI WEST HAMA

U JANUARU SE RUŠI HRVATSKI REKORD: Sjajni Vatreni u transferu karijere seli u London!

Sport.ba
18. 12. 2018 - 09:44
0
Shares

Zanimljive vijesti stižu s Otoka oko hrvatskog napadača Andreja Kramarića koji je trenutno u nizu od čak devet utakmica u kojima je postizao pogodak i to je očito pobudilo dodatni interes kod klubova koji traže pojačanje u napadu.

Zabijao je u zadnje vrijeme reprezentacijama poput Španije i Engleske, u Bundesligi u derbijima sa Schalkeom i Herthom, pa u Ligi prvaka Cityu i Lyonu i bez sumnje se nalazi u jednoj od najboljih formi karijere. To bi ga moglo odvesti natrag na Otok gdje je već bio u dresu Liecestera kada se nije uspio nametnuti nakon dolaska iz Rijeke. 

andrej-kramaric-ermin-bicakcic-hoffenheim

Za njega je vrlo zainteresiran bivši klub Slavena Bilića West Ham koji u njemu vidi igrača koji bi donio golove i popravio realizaciju koja ih muči. Nisu Čekičari jedini, ima još zainteresovanih, no cijena bi stvarno mogla biti paprena i mogao bi pasti i hrvatski rekord koji drži Mateo Kovačić s 31 milionom eura kada ga je kupovao Real.

andrej-kramaric-tsg-1899-hoffenheim-bundesliga-052017-tcoju1za70ev1r5eityyflg0m

Hoffenheim bi za svog raspoloženog napadača navodno mogao tražiti preko 30 miliona eura. Kramarić je zabio ove sezone šest golova u Bundesligi, a s pet golova u Ligi prvaka treći je strijelac natjecanja. Više od njega zabili su samo Lewandowski i Messi.

kramaric

kramaric

rakitic-kramaric

kramaricperisiiiicc

hrvatska-vatreni-kramaric-gol

kramaric

rakitic-kramaric-perisic

andrej-kramaric-hoffenheim-werder-bundesliga-19082017-11ly9y3brb8r21rlnfbcoh97f6

kramaric

andrejkramaric-hina-slavi

(Sport.ba)

Učitaj još novosti