15. 12. 2018 - 21:31
TRI MEGAZVIJEZDE NA RADARU BARCE: O svemu odlučuje samo OVAJ...
907
Shares
TRI MEGAZVIJEZDE NA RADARU BARCE: O svemu odlučuje samo OVAJ čovjek

TRANSFER

TRI MEGAZVIJEZDE NA RADARU BARCE: O svemu odlučuje samo OVAJ čovjek

Sport.ba
15. 12. 2018 - 21:31
0
Shares

Barcelona se trenutno nalazi na prvom mjestu La Lige s 31 osvojenim bodom, ali još ništa nije riješeno jer isto toliko ima i drugi Atletico Madrid, dok četvrtom Realu bježe tek za pet bodova. U Barci su zato odlučili potražiti pojačanja koja bi ih još više odvojila od ostatka lige, a za sada su oko bacili na tri igrača koja mogu napraviti razliku.

Španjolski mediji pišu kako je svu trojicu odobrio i najbolji igrač kluba Lionel Messi za kojeg je poznato da nitko ne dolazi u klub bez njegovog blagoslova. Prvi na listi želja je Mohamed Salah koji je malo pao nakon ozljede u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida, no riječ je o dokazanoj klasi. Egipćanin se počeo vraćati na pravi put i ove sezone je u 23 utakmica u dresu Liverpoola zabio 13 golova i upisao pet asistencija.

salah

Druga meta Messija i društva je Tottenhamov Christian Eriksen. 26-godišnji danski veznjak se već pomalo zasitio Spursa u koje je stigao još 2013. godine iz Ajaxa. Ove sezone je u 19 utakmica zabio dva gola, ali i upisao osam asistencija i riječ je o jednom od najboljih svjetskih veznjaka. Teško da će i nakon ove sezone igrati u Tottenhamu, a Barca se nada kako će ga uspjeti obući u svoj dres.

christian-eriksen

Treći na listi želja je Paul Pogba. Francuz je napravio veliku buku kada se iz Juventusa 2016. godine vratio u Manchester United za tada rekordnih 105 milijuna eura. Ipak, u Unitedu nije napredovao i daleko je od sreće koju je tražio na Otoku. Često se svađa i s Mourinhom pa vjerojatno ne bi imao ništa protiv promjene sredine. Kao i drugu dvojicu, i njega želi pola Europe uključujući i Juventus koji bi ga ponovno vratio u Serie A.

pogba3

Jedan od ove trojice će sigurno, barem tako pišu Španjolci, već iduće sezone obući dres Barcelone, a svoj blagoslov dat će naravno Messi. Na skautima je da skrate popis i kažu ko bi mogao doći, a na Messiju da pokaže zeleno svijetlo i dočeka novog suigrača.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti