15. 12. 2018 - 10:58
Kako je zbog BIZARNOG pokvarenog telefona PROPAO veliki NBA...
907
Shares
Kako je zbog BIZARNOG pokvarenog telefona PROPAO veliki NBA trade tri ekipe

NBA LIGA

Kako je zbog BIZARNOG pokvarenog telefona PROPAO veliki NBA trade tri ekipe

Sport.ba
15. 12. 2018 - 10:58
0
Shares

Noćas se trebao dogoditi veliki NBA trejd u koji bi bile uključene tri ekipe, no propalo je iz bizarnog razloga i nesporazuma.

ariza

Uglavnom, priča je bila sljedeća. Washington Wizardsi trebali su dobili Trevora Arizu iz Phoenix Sunsa i to je bila glavna stvar u cijelom priči.

dillon-brooks

Na kraju ga nisu dobili jer je zapelo oko toga kojeg će tačno Brooksa Sunsi dobiti od Memphisa koji je također bio u dogovoru. Austin Rivers je trebao iz Washingtona otići u Phoenix Sunse, a Kellya Oubrea su planirali poslati u Memphis.

rivers-austin

E sad, Memphis je trebao nešto poslati u Phoenix, a Sunsi su mislili i pristali na kombinaciju s Dillonom Brooksom i taj bi dogovor prošao.

Sve je skoro pa bilo finalizirano, no Memphis je zapravo u Sunse želio poslati MarShona Brooksa. Kada su shvatili da Sunsi zapravo žele drugog Brooksa cijeli je posao pao u vodu.

marshon-brooks

Problem je bio što Grizzliesi i Sunsi nisu komunicirali direktno u razmjeni, nego su Wizardsi koji su silno željeli Arizu koordinirali stvari, a na kraju su ostali 'kratkih rukava'.

trevor-ariza-lebron-james

Memphis je na kraju za sve okrivio Wizardse koji su očito Sunsima prenijeli krivu informaciju. Rekli su kako su potvrdili MarShona, no oni su nekako uspjeli zamijeniti njega za prezimenjaka Dillona.

marshon-brooks2

Razmjena je tako potpuno propala i očito je da će Sunsi morati potražiti drugu soluciju kako se riješiti Arize i dobiti natrag što žele, a ne da se drugi za njih igraju pokvarenog telefona.

dillon-brooks

(Sport.ba)

Učitaj još novosti