14. 12. 2018 - 09:24
Transferi koji će vas grijati ovu zimu: O ovim IGRAČINAMA će...
907
Shares
Transferi koji će vas grijati ovu zimu: O ovim IGRAČINAMA će se najviše pričati, neki su samo na korak od novih sredina

OD ICARDIJA DO POGBE

Transferi koji će vas grijati ovu zimu: O ovim IGRAČINAMA će se najviše pričati, neki su samo na korak od novih sredina

Germanijak.hr
14. 12. 2018 - 09:24
0
Shares

Još su dva tjedna adventa pred nama, pojedine europske lige će uskoro na pauzu, a sa zimskom stankom u europskom nogometu počinje i zimski prijelazni rok. Vrijeme u kojem se posrnuli tradicionalno pojačavaju kako bi ispravili pogreške s početka sezone, a oni koji su pogodili i koji dobro grabe na svim frontovima, produbljuju momčad pojačavajući pojedine potrebite pozicije.

Sudeći po glasinama koje već kolaju nogometnim tržištem - ovog siječnja moglo bi biti bombastičnih transfera. Ovo su neka od najatraktivnijih imena u nadolazećem Mercatu po pozicijama.

zack-steffen-2

Zack Steffen - Jedna transfer bomba već je pukla, Pep Guardiola pojačao je svoju momčad plativši rekordan iznos za golmana iz MLS-a. Zack Steffen za osam milijuna prešao je iz Columbus Crewa i postao najskuplje plaćeni golman u povijesti američkog nogometa.

benjamin-pavard-1

Benjamin Pavard - Francuz je već svjetski prvak i jedan od najboljih mladih desnih bekova na svijetu. Cijena je 35 milijuna eura, a najzainteresiraniji je Kovačev Bayern. Bivši hrvatski izbornik razmišlja prebaciti Joshuu Kimicha u vezni red, a na njegovo će mjesto dovesti Pavarda.

deligt-ajax

Matthijs de Ligt - Jedan od najtraženijih mladih braniča svijeta može birati klub, PSG, Barcelona, Real Madrid, Bayern i čitav sijaset Premierligaša traže način kako preduhitriti jedni druge i dobiti što bolju cijenu od Ajaxa. Neće biti lako jer Ajax zna koga ima u momčadi i prema nekim informacijama transfer bi mogao biti najveći u povijesti za braniča. Virgil van Dijk plaćen je oko 80 millijuna eura, dakle, njegov mlađi reprezentativni kolega neće ići za manje.

vermaelen

Thomas Vermaelen - Barcelona ga se već duže želi riješiti, a s obzirom na to da mu u lipnju sljedeće godine istječe ugovor, pokušat će izvući barem nešto za njega. Watford je zainteresiran, ali samo ako njegovi liječnici potvrde kako su problemi s ozljedama iza Belgijca.

hysaj3

Elseid Hysaj - Kako smo već napisali, Sarri priprema čistku u Chelseaju, nekoliko imena se želi riješiti, a na njihovo mjesto planira dovesti svoje ljude. Albanac Hysaj odlično je surađivao s njim u Napoliju i želio bi se okušati u Premier ligi. Ali neće biti jeftin, početna cijena je 50 milijuna eura.

frenkie-de-jong-ajax

Frenkie de Jong - Neki kažu da je već potpisao za PSG u transferu od 90 milijuna eura, ali transfer trakavica se prema engleskim medijima tek treba odigrati. Navodno ga želi i Bayern Munchen.

fabregas

Cesc Fabregas - Milanov trener Gennaro Gattuso već ga dugo želi, a sad bi mu se želja mogla ispuniti, a Španjolac bi mu mogao završiti pod borom. Pregovori su već u poodmakloj fazi, a taman oko Nove godine sve bi trebalo biti riješeno.

Paul Pogba - Svađa se s Mourinhom cijelu sezonu, a Juventus samo čeka pravi trenutak. Andrea Agnelli želi završiti svoju Super momčad, a Pogba je kotačić koji mu nedostaje. Navodno pripremaju ponudu od 80 milijuna eura već u siječnju, piše The Sun.

Nabil Fekir - Igrač Lyona već je bio na vratima Liverpoola ovo ljeto, ali Klopp nije mogao priuštiti 75 milijuna eura koliko traži Lyon. Mourinho može, a Manchester United mogao bi ga dovesti ukoliko Paul Pogba ode u Juventus. Želi ga i Chelsea, pa očekujte pravi mali transfer rat u Engleskoj oko usluga francuskog veznjaka.

alvaro-morata-861202

Alvaro Morata - Španjolac ima sezonu iz noćne more. Pobjegao je u Chelsea jer nije igrao u Real Madridu, ali odlaskom Antonija Contea, čini se, otišla je i potreba za Moratom. Barcelona već dugo traga za napadačem, a prema pisanju Daily Stara, mogla bi ga posuditi do kraja godine i potom otkupiti.

Mauro Icardi - Interovo ispadanje iz Lige prvaka moglo bi ubrzati prodaju Argentinca. Real Madrid mora dovesti neko bombastično pojačanje kako bi umiro navijače bijesne radi loše sezone, a Icardijevo ime već se dugo spominje u kontekstu Kraljevskog kluba. Cijena je oko 100 milijuna eura.

2

Učitaj još novosti