12. 12. 2018 - 16:00
GOTOVO JE SADA ! Znamo gdje će Pavkov igrati SLJEDEĆE SEZONE
907
Shares
GOTOVO JE SADA ! Znamo gdje će Pavkov igrati SLJEDEĆE SEZONE

OSTAJE U ZVEZDI

GOTOVO JE SADA ! Znamo gdje će Pavkov igrati SLJEDEĆE SEZONE

Sport.ba
12. 12. 2018 - 16:00
0
Shares

Dan nakon meča sa Pari Sen Žermenom i poraza od 4:1, najnovija vijest sa Marakane će i te kako obradovati navijače Crvene zvezde - Milan Pavkov je potpisao novi ugovor sa srpskim šampionom!

Telegrafu je tokom dana na najvećem srpskom stadionu najprije potvrđeno da će gorostasni napadač produžiti ugovor, a potvrda tih riječi je vrlo brzo stigla.

"Naravno da mi je drago zbog ukazanog povjerenja i produžetka saradnje. Radujem se novim izazovima i daću sve od sebe da budem još bolji. Nadam se istom timu i na proljeće, i da ćemo se uz pojačanja spremiti odlično za drugi do sezone. U klubu kao što je Crvena zvezda uvek se očekuju veliki rezultati, tako i ja. Verujem da ću biti sve bolji i bolji iz utakmice u utakmicu i da ostvarujemo zapažene rezultate. Veoma sam ponosan na novi ugovor, očekujem još bolje partije i nove uspehe, da budem još ponosniji na klub, sve saigrače i sebe." - rekao je Pavkov.

I Mitar Mrkela, sportski direktor, je istakao zadovoljstvo produžetkom saradnje sa visokim napadačem.

"Veoma smo zadovoljni što smo uspeli da postignemo dogovor sa Milanom Pavkovim. On je dugoročno rešenje za Crvenu zvezdu, potpisao je ugovor na četiri godine i vjerujem da će veliki dio tog ugovora odraditi u crveno-belom dresu sa velikim uspjehom kao i do sada." - rekao je Mrkela.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti