12. 12. 2018 - 15:19
NISU GA MOGLI PREPOZNATI! Hajrović se maskirao u novinara i...
907
Shares
NISU GA MOGLI PREPOZNATI! Hajrović se maskirao u novinara i napravio ŠOU

REPORTER HAJROVIĆ

NISU GA MOGLI PREPOZNATI! Hajrović se maskirao u novinara i napravio ŠOU

Sport.ba
12. 12. 2018 - 15:19
0
Shares

U sklopu promocije Dinamovog kalendara za 2019. godinu, svoju je ulogu imao i jedan od najboljih Dinamovih nogometaša u ovoj sezoni.

Izet Hajrović sjajno se snašao u ulozi TV reportera i potvrdio kako su BiH nogometaši dobri duh ove Dinamove generacije koja je ostvarila historijski uspjeh plasman u nokaut fazu Evropske lige kao prva ekipa u skupini.

izet-hajrovic-dinamo-fenerbahce

Iako je Hajrović jedna od najvećih zvijezda današnjeg Dinama koji je napunio Maksimir, neki ga Zagrepčani nisu prepoznali, čak ni kada ih je intervjuirao bez perike i naočala. Općenito su odgovori građana u samom centru Zagreba bili više nego zanimljivi.

hajrovic-golcina

Prvi je ispitani rekao kako se "osjeti da trener imao slobodne ruke i da zato igrači igraju slobodno, tako je trebalo biti godinama, a ovo je dokaz da je to ispavan put".

Teza je to koja se često spominje u kuloarima s obzirom da nekadašnjeg prvog čovjeka kluba, koji je u bijegu od hrvatskog pravosuđa, fizički više nema na Maksimiru.

5bb662fa-fa5c-4d2a-89a6-4c0d0a0a0a7e-izet-hajrovic-dinamo-2-700x402

O samo Hajroviću je rekao da je "budućnost" iako Izet ima 27 godina.

Drugi je ispitani Hajroviću rekao kako je navijač posrnulog NK Zagreba te da mu se od igrača Dinama najviše sviđa Mislav Oršić. Rekao je da je Dinamo najbolji u Hrvatskoj zahvaljujući Mamiću. Ni on nije prepoznao "reportera" Hajrovića na prvu, ali ga je kroz razgovor ipak nekako "prokužio".

hajrovic

Kad je treći sagovornik pohvalio i igrače koji su iz BiH te spomenuo Gojaka, on se pojavio, a onda je i sam Hajrović skinuo kamuflažu.

izet-hajrovic

Četvrti sagovornik je odmah shvatio s kime priča, a posljednja dvojicu na snimci su čak govorila da na Hajrovićevoj poziciji ima boljih igrača ne znajući s kime pričaju.

Pogledajte cijeli video sa sjajnim Izetom...

hajrovic-696x456

hajrovic-maneken

61459389-izet-hajrovic

(Sport.ba)

Učitaj još novosti