11. 12. 2018 - 19:49
DEONTAY WILDER OTKRIO "TAJNE PORUKE": Nakon ovoga su stvari...
907
Shares
DEONTAY WILDER OTKRIO

BOKS

DEONTAY WILDER OTKRIO "TAJNE PORUKE": Nakon ovoga su stvari mnogo jasnije i vidjet ćemo DA LI ĆE DOĆI DO BORBE

Sport. ba
11. 12. 2018 - 19:49
0
Shares

DEONTAY WILDER i dalje je WBC-ov teškaški prvak. Tyson Fury ga je doveo do limita, po mnogima je trebao osvojiti pojas, ali dva knockdowna Furyja natjerala su suce da borbu ocjene neriješenim rezultatom. 

Cijeli boksački svijet zbog toga želi vidjeti revanš Furyja i Wildera, a sve manje se priča o Anthonyju Joshui, teškaškom prvaku po IBF, WBO i WBA verziji. Wilder je u Joe Roganovom podcastu rekao kako Joshuin tim preklinje za borbu koja bi ujedinila sve teškaške pojaseve u boksu. 

wilder4

"Definitivno preklinju sada. Njegov menadžment pokušava odjednom stupiti u kontakt s mojim menadžmentom. Ali imao je on svoju priliku. Imao je puno prilika. Mogao se boriti protiv Luisa Ortiza, mogao se boriti protiv mene, mogao se boriti protiv Furyja", rekao je Wilder, pa nastavio:

"Ljudi žele vidjeti tko je najbolji, pogotovo nakon posljednje borbe s Furyjem. Uvijek ću reći da sam najbolji sve dok me netko ne pobijedi."

I Joshuin promotor Eddie Hearn kaže kako je Wilder prvi izbor Joshue za sljedeću obranu naslova. "Wilder je naš prvi i zlatni izbor. Anthony će tako postati neosporen prvak i mislim da je pošteno da Fury dobije svoju priliku nakon njega", rekao je Hearn.

joshua3

(Sport.ba)

Učitaj još novosti