11. 12. 2018 - 17:52
ZBOG NJEGA DRHTE ODBRANE, A ON JE DRHTAO ZBOG NEČEG DRUGOG:...
907
Shares
ZBOG NJEGA DRHTE ODBRANE, A ON JE DRHTAO ZBOG NEČEG DRUGOG: Mbappeova anegdota iz Srbije postala je HIT

LIGA PRVAKA

ZBOG NJEGA DRHTE ODBRANE, A ON JE DRHTAO ZBOG NEČEG DRUGOG: Mbappeova anegdota iz Srbije postala je HIT

Sport.ba
11. 12. 2018 - 17:52
0
Shares

Srpski mediji prenose nevjerojatnu priču o posljednjoj posjeti Mbappea njihovoj zemlji. Kylian Mbappe danas sa ekipom PSG-a igra protiv Crvene zvezde u Beogradu, a pobjeda će francuskom prvaku osigurati prolazak u osminu finala Lige prvaka. Uoči utakmice, pozornost srpskih medija svakako će biti na mladom Francuzu, koji predstavlja jednu od najvećih opasnosti za vrata Zvezde.

Međutim, Mbappeu je drugi puta u Srbiji kao nogometaš. Prvi puta je to bilo u martu2016. sa mladom reprezentacijom. U utakmici koja se igrala u sklopu kvalifikacija za Euro, Mbappe je odlučio pobjednika postigavši jedini pogodak na utakmici.

mbappe

Dvoboj se igrao u Kragujevcu, a Mbappe je noć prije doživio neugodnu situaciju koju sada prenose gotovo svi mediji u regiji.

"Noć prije utakmicu na parkiralištu sam zatekao jednog igrača Francuske i konobara iz hotela. Dečko blage naravi, fino odgojen, ali preplašen i u šoku. Ni za živu glavu nije želio natrag u svoju sobu, jer je u njoj, čim je ušao, čuo glasan cijuk i ugledao miša.", prenose Novosti Jokića.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti