11. 12. 2018 - 14:27
Barcelona krenula po SJAJNOG napadača, ali Messi ga NE ŽELI u...
907
Shares
Barcelona krenula po SJAJNOG napadača, ali Messi ga NE ŽELI u 'svojoj' ekipi

ČIJA ĆE PRESUDITI

Barcelona krenula po SJAJNOG napadača, ali Messi ga NE ŽELI u 'svojoj' ekipi

Sport.ba
11. 12. 2018 - 14:27
0
Shares

Barcelona želi dovesti još jednog napadača. Sasvim je jasno da katalonska momčad želi u ovom ili sljedećem prijelaznom roku, a samo je pitanje hoće li na Camp Nou ići po napadača za udarnu postavu ili za ulazak s klupe.

barcelona1

Prije nekoliko dana pojavila se informacija kako Barcelona želi Harryja Kanea kao nasljednika Luisa Suareza, ali odmah se pojavio dio ljudi u Barceloni koji smatraju kako Urugvajac treba predvoditi napad i u sljedećoj sezoni. Stoga su se pojavile druge opcije.

kane-subasic

Tako danas španski nogometni tabloid Don Balon tvrdi kako Barcelona želi dovesti sjajnog brazilskog krilnog napadača Richarlisona. Ovaj 21-godišnjak je ovog ljeta za nešto manje od 40 miliona eura iz Watforda prešao u Everton, a pokazao se jednim od najboljih premierligaških pojačanja u ovoj sezoni.

richarlison

No, je li dovoljno dobar za Barcelonu tek ćemo vidjeti, a vidjet ćemo i hoće li on uopće doći u Barcelonu. Naime, Don Balon tvrdi kako Lionel Messi nije oduševljen idejom da Richarlison dođe u 'njegovu' momčad, prije svega jer misli kako on neće biti zadovoljan klupom koju bi mu argentinski čarobnjak na početku namijenio. Messi, ipak, misli kako je Suarezu i dalje mjesto u vrhu napada.

messi4

barcelona-messi-suarez

messi-kapiten

richarlison7

richarlison4

(Sport.ba)

Učitaj još novosti