11. 12. 2018 - 12:24
IAKO S NOU CAMPA PORUČUJU 'NEMOJTE BRINUTI': Je li Barca...
907
Shares
IAKO S NOU CAMPA PORUČUJU 'NEMOJTE BRINUTI': Je li Barca odlučila na nesportski način izbaciti Nerazzurre?!

LIGA PRVAKA

IAKO S NOU CAMPA PORUČUJU 'NEMOJTE BRINUTI': Je li Barca odlučila na nesportski način izbaciti Nerazzurre?!

Sport.ba
11. 12. 2018 - 12:24
0
Shares

U posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka Interu treba pozitivan rezultat Barcelone protiv Tottenhama na "Camp Nouu" kako bi imao izgleda proći u osminu finala, no čini se kako je domaćin olako shvatio ovu utakmicu...

juve-inter4

Nakon poraza u završnici susreta u Londonu Inter se doveo u situaciju da ima isti broj bodova kao i Tottenham uz lošiji međusobni omjer pa mu u posljednjem kolu u dvoboju s PSV-om kod kuće treba bolji rezultat od onog koji će ostvariti Spursi na "Camp Nouu".

munir-rakitic-barca

To se čini sasvim realnim, no Barcelona je odlučila maksimalno otežati život crno-plavima. Naime, prema tvrdnjama dnevnika "Sport" Ernesto Valverde odlučio je odmoriti veći dio svoje udarne postave. Ne bi trebali igrati Ter Stegen, Alba, Pique, Busquets, Suarez, Messi pa čak ni Ivan Rakitić kojeg koristi u gotovo svakom susretu.

Barcelonin trener dan uoči susreta nije htio otkriti sastav, priznao je tek da neće igrati Luis Suarez.

suarez

"Inter ne treba brinuti zbog nas, jer naš je cilj pobjeda, ali da su pobijedili protiv Tottenhama ne bi bili u ovoj situaciji", poručio je Valverde Italijanima.

arthur-valverde

U svakom slučaju, Tottenham je u odličnoj prilici pobijediti favoriziranog protivnika koji je ranije osigurao prvo mjesto u grupi i nema motiva, a u Italiji su već počeli kritizirati Barcelonu iako utakmica nije ni počela, a ako Inter ispadne, bit će i puno gore...

tottenham

barca

inter2

tottenham

nelson-semedo-barcelona

spalletti-inter

(Sport.ba)

Učitaj još novosti