10. 12. 2018 - 21:21
FRANCUSKI NAPADAČ ZATEKAO SRPSKU JAVNOST: Ovaj odgovor se...
907
Shares
FRANCUSKI NAPADAČ ZATEKAO SRPSKU JAVNOST: Ovaj odgovor se nikome nije svidio na pressici pred utakmicu CRVENE ZVEZDE I PSG

LIGA PRVAKA

FRANCUSKI NAPADAČ ZATEKAO SRPSKU JAVNOST: Ovaj odgovor se nikome nije svidio na pressici pred utakmicu CRVENE ZVEZDE I PSG

Sport.ba
10. 12. 2018 - 21:21
0
Shares

Supertalentovani napadač Kilijan Mbape, uz Nejmara i Edinsona Kavanija, predstavlja najveću opasnost za rivale PSŽ-a. Tako će biti i u utorak uveče Crvenoj zvezdi na "Marakani". Mbape se medijima obratio na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić", a prethodno je uslišio molbu prevodioca i dao mu autogram.

"Pokazali smo protiv Liverpula da možemo da držimo visok nivo igre i sad to moramo da potvrdimo. Jer zapravo ništa ne znači pobijediti Liverpul ako sutra budemo eliminisani", podsijetio je Mbape na trijumf svog tima nad crvenima u prošlom kolu (2:1) i dodao:

"Svakako ćemo se truditi da ubrzamo pasove. Naša igra protiv Liverpula nije maksimum koji možemo da postignemo".

1702427-mbape-2-ff

Jasno je i mladom fudbaleru da na osnovu večerašnjeg treninga ne može da shvati kakva ga atmosfera čeka sutra pred punim tribinama, ali misli da je takav ambijent već imao priliku da osjeti.  

"Trening na stadionu nema nikakav značaj, jer je pred praznim tribinama, pa nećemo steći pravi utisak o atmosferi. Imali smo iskustva na stadionima sa sličnim atmosferama", dodao je Mbape.

Kaže da mu je drago što će igrati Nejmar. "To je dobro, jer se sve bolje razumijemo. To što nije trenirao u posljednje vrijeme ne znači ništa za igrača takvog kalibra". Mbape se nije sjetio da je već bio u Srbiji prije dve i po godine sa mladom reprezentacijom. Kad su ga novinari podsijetili da je igrao u Kragujevcu, nasmijao se i rekao:

"Znam, pobijedili smo 1:0 i ja sam dao gol". Kilijan Mbape je sa Francuskom osvojio titulu svetskog prvaka, ali to nije kraj njegovim ambicijama. "Još nisam osvojio sve što može. Cilj mi je Liga šampiona. Sve pobjede i trofeji kojih je bilo ove godine već su prošlost", jasan je Kilijan Mbape.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti