03. 12. 2018 - 08:27
Nakon ovog sjajni veznjak više nema budućnosti na Old...
907
Shares
Nakon ovog sjajni veznjak više nema budućnosti na Old Traffordu, u tajnosti je dogovoren SPEKTAKLULARAN TRANSFER

ENGLEZI TVRDE

Nakon ovog sjajni veznjak više nema budućnosti na Old Traffordu, u tajnosti je dogovoren SPEKTAKLULARAN TRANSFER

Sport.ba
03. 12. 2018 - 08:27
0
Shares

Manchester United izvukao je samo bod kod Southamptona (2:2). Crveni đavoli su očajno otvorili meč, gubili su 2:0, ali su do poluvremena uspjeli izjednačiti.

united34

Jose Mourinho, menadžer Uniteda, nazvao je Paul Pogbu "virusom" tokom jednog premijerligaškog meča, tvrde engleski mediji. Slavni klub ima velike probleme ove sezone, počevši od problema u vrhu, pa i preko igrača, forme, neposlušnosti...

pogba-mourinho-manchester-united

Prema saznanju britanskih medija, Portugalac je imao šta da poruči Pogbi, s kojim je ušao u žustru raspravu u svlačionici poslije remija sa Southamptonom od 2:2.

united43

"Ti ne igraš. Ne poštujes saigrače i navijače. Spuštaš mentalitet poštenim ljudima oko sebe. Ti si virus", navodno je Mourinho rekao velikoj francuskoj zvijezdi.

Sukob na relaciji Pogba-Mourinho traje već duže vrijeme i navodno je Francuz već prodat u januarskom prijelaznom roku, samo mu još nije poznata destinacija, dok se stolica "klima" i samom portugalskom stručnjaku. Navodno bi Francuz trebao se vratiti u redove Juventusa, dok ga pokušava dovesti i Real. Ipak, Stara dama je mnogo realnija opcija...

pogba-mourinho

Tokom meča protiv Southamptona kamere su snimile Mourinha kako nezadovoljno maše rukama, vidno iznerviran Pogbinim nonšalantnim potezom prilikom kojeg je izgubio loptu.

united45

Poslije 14. odigranih mečeva u Premijer ligi "crveni đavoli" su na sedmom mjestu, s 22 osvojena boda i tek šest trijumfa.

jose-mourinho-paul-pogba-manchester-united

mourinho3

pogba

mourinho-guardiola

(Sport.ba)

Učitaj još novosti