30. 11. 2018 - 14:24
NEKI NOVI MILAN: Gattuso dovodi pet pojačanja, biće ovo opet...
907
Shares
NEKI NOVI MILAN: Gattuso dovodi pet pojačanja, biće ovo opet veliki Rossoneri

ČEKA SE SIJEČANJ

NEKI NOVI MILAN: Gattuso dovodi pet pojačanja, biće ovo opet veliki Rossoneri

Germanijak.hr
30. 11. 2018 - 14:24
0
Shares

Milan već nakon 13. kola Serie A kasni za Juventusom 15 bodova. Toliku razliku za Starom damom u Italiji teško bi dostigle i puno bolje momčadi od ove Gattusove, ali uprava Rossonera planira treneru dati izdašan financijski poguranac kako bi u siječnju pojačao momčad za lov na Ligu prvaka.

gonzalo-higuain

Lazio, koji trenutačno drži posljednje mjesto koje vodi među europsku elitu, ima samo bod više i vjerojatno se neće pojačavati drastičnije ovu zimu pa Gattuso i društvo računaju kako bi im malo ojačan roster dao puno veću šansu u nastavku sezone.

lazio1

Trener crveno-crnih već je obavio pola posla. Lucas Paqueta iz Flamenga zakaparen je za 35 milijuna eura i trebao bi biti novi organizator igre Milana. Najvjerojatnije će mu se pridružiti i Cesc Fabregas. Španjolac bi želio veću minutažu u smiraju karijere, nešto što mu Maurizio Sarri ne može obećati u Chelseaju, obje strane navodno su se već sve dogovorile i čeka se tek zeleno svjetlo Romana Abramoviča.

fabregas

Isti čovjek mora „amenovati“ i prodaju Andreasa Christiansena ili Garyja Cahilla jer Gattusa zanima i stoper, a kad već pokušava angažirati Fabregasa, mogao bi se iz Londona vratiti s još jednim igračem u paketu.

gary-cahill-chelsea

Ne pristane li Chelsea na prodaju stopera, Gattuso će se okrenuti Juventusovom Mehdiju Benatiji, marokanski branič teško dolazi do minuta kraj Bonuccija i Chiellinija i želio bi promijeniti sredinu u potrazi za minutažom. Stara dama će njegovu ispisnicu naplatiti oko 20 milijuna eura.

benatia-juventus

Za kraj ostaje još samo završiti transfer Zlatana Ibrahimovića, legenda Serie A dogovorio je detalje povratka u svoj bivši klub te iako još nema službene potvrde, uskoro bi trebao objaviti kako se vraća na San Siro.

ibrahimovic45

Pet pojačanja u siječnju mogla bi iz temelja transformirati sadašnji Milan, a u 2019. godini mogao bi izgledati ovako – Donnarumma – Christiansen, Romagnoli, Benatia – Fabregas, Kessie, Suso, Rodriguez, Paqueta – Ibrahimović, Higuain.

2

Učitaj još novosti