30. 11. 2018 - 08:33
ČOVJEK ZA KOJEG SMATRAJU DA JEDINI MOŽE SRUŠITI KHABIBA: I...
907
Shares
ČOVJEK ZA KOJEG SMATRAJU DA JEDINI MOŽE SRUŠITI KHABIBA: I dalje si moja kuja...

TONY FERGUSON U CENTRU PAŽNJE

ČOVJEK ZA KOJEG SMATRAJU DA JEDINI MOŽE SRUŠITI KHABIBA: I dalje si moja kuja...

Sport.ba
30. 11. 2018 - 08:33
0
Shares

Khabib Nurmagomedov postao je planetarno popularan nakon velike pobjede nad Conorom McGregorom, kao i samog incidenta nakon borbe u oktagonu. Dagestanac je ponovo u centru pažnje bio u srijedu nakon što se pojavio na utakmici Lige prvaka između PSG-a i Liverpoola. UFC prvak u lahkoj kategoriji tako je na "Parku prinčeva" zasjenio fudbalske superzvijezde poput Neymara, Cavanija, Salaha i drugih.

khabib

Dok svijet očekuje vijesti o njegovoj mogućoj borbi s Floyd Mayweatherom, obratio mu se potencijalni naredni izazivač Tony Ferguson. I to nimalo na lijep način...

nurmagomedov-ferguson

“Pokušao sam biti fin prema tebi, ali ti si i dalje moja kuja. Čujem da bi se borio s Mayweatherem. Ti ne bi mogao boksati ni protiv plišane igračke. Vidim kako ti i tvoj tim radite na tom radu nogu kako bi mogao bježati od barina. I dalje nastavi plivati škampiću, fanovi me ionako više voli. Ja sam pravi prvak majmune”, poručio je Khabibu kontraverzni Ferguson.

Inače, borba ove dvojice boraca dogovarana je ranije i odgađana već nekoliko puta, a konačno bi do nje trebalo doći u 2019. godini. Mnogi smatraju da bi ovo trebao biti i najveći izazov za neporaženog prvaka iz Dagestana.

khabib-nurmagomedov

khabib-mcgregor

khabib3

khabib

khabib-nurmagomedov

khabib-danawhite

khabib

khabib-conor

khabib

khabib-conor

(Sport.ba)

Učitaj još novosti