29. 11. 2018 - 12:49
Jedan od Zvezdinih junaka: Protiv PSG-a da izađemo s puno...
907
Shares
Jedan od Zvezdinih junaka: Protiv PSG-a da izađemo s puno

BORJAN OPTIMISTA

Jedan od Zvezdinih junaka: Protiv PSG-a da izađemo s puno "muških stvari"

Sport.ba
29. 11. 2018 - 12:49
0
Shares

Golman Crvene zvezde Milan Borjan rekao je da su njegovu ekipu koštale greške u utakmici protiv Napolija u Ligi šampiona i da će crveno-bijeli u posljednjoj utakmici dati sve od sebe se plasiraju u Ligu Evropa.

"Koštale su nas naše greške, primili smo tri gola ali idemo dalje. Generalno smo igrali super, treba da nastavimo i da sledeće godine probamo da igramo sa više iskustva i da probamo nešto da napravimo u Ligi šampiona", rekao je Borjan poslije utakmice.

borjan

Zvezda je u srijedu u Napulju izgubila 3:1 i posljednja je u grupi sa četiri boda.

"Mnogo standardnih igrača nam je nedostajalo ali mi smo tim, borili smo se, dali smo sve od sebe. Čestitam momcima na borbenosti, odigrali su dobro meč, ali izgubili smo. Treba da podignemo glavu i da se okrenemo našem prvenstvu, da uzmemo duplu krunu i da sledeće godine opet izborimo Ligu šampiona",  naveo je golman crveno-bijelih.

Zvezda u posljednjem kolu igra protiv Pari Sen Žermena, 11. decembra u Beogradu i uz druge rezultate, mogla bi da zauzme treće mjesto i plasira se u Ligu Evropa.

"Još smo u igri za Ligu Evropa, ima šanse. Igramo protiv jakog protivnika, daćemo sve od sebe, nikad se ne zna, možda i prođemo, zavisi od rezultata. Kako smo pobedili Liverpul pred našim navijačima tako možemo da iznenadimo Pari Sen Žermen. Mi smo neiskusna ekipa, momci treba da budu ponosni što smo dogurali dovde. Niko nije očekivao da ćemo da osvojimo četiri boda u grupi, ali uspeli smo. Imamo još jednu utakmicu i nikad se ne zna", rekao je on.

Borjan_May22

"U svakoj utakmici idemo na pobedu pogotovo pred našim navijačima. Treba da izađemo sa puno 'muških stvari', da probao da pobedimo i damo maksimum", dodao je Borjan.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti