23. 11. 2018 - 09:04
GAZZETTA OTKRILA: Inter je u punoj pripravnosti i čekaju...
907
Shares
GAZZETTA OTKRILA: Inter je u punoj pripravnosti i čekaju trenutak za posao STOLJEĆA

SERIE A

GAZZETTA OTKRILA: Inter je u punoj pripravnosti i čekaju trenutak za posao STOLJEĆA

Sport.ba
23. 11. 2018 - 09:04
0
Shares

NTER je ovog ljeta bio na korak do dovođenja Luke Modrića. Navodno. Tako su pisali i talijanski i madridski mediji koji su hrvatskog kapitena doslovno već preselili na San Siro, ali Modrić je na kraju ostao u Madridu.

Ove zime slična situacija. Ako je vjerovati uglavnom dobro obaviještenoj Gazzetti dello Sport, Inter još nije odustao od Modrića i radio bi ga doveo već ove zime. Okolnosti su se u odnosu na ljetnu sagu dosta promijenile.

modric

Real nije ni blizu onako dobar kao prošle sezone, što je razumljivo jer je tim ostala bez Cristiana Ronalda i Zinedinea Zidanea na klupi. Nije to više onaj Real koji je osvojio četiri naslova u Ligi prvaka. Kraljevski klub se prečesto ove jeseni mučio s igrom, a jedina dobra vijest u cijeloj priči je da i takav neuvjerljiv zaostaje za Barcelonom samo četiri boda.

Ali, nakon debakla u zadnjem Clasicu 5:1 postalo je očito da će prije Barca dodatno povećati svoju prednost nego što će je Real smanjiti, ali na Santiago Bernabeuu i dalje vjeruju da mogu do titule. Real će, ako ne ove zime, onda sigurno na ljeto krenuti u veliku rekonstrukciju momčadi.

Najveća želja Florentina Pereza je fantastični Tottenhamov veznjak Christian Eriksen, a uzmu li se u obzir tradicionalno dobri odnosi Spursa i Reala, taj posao će vjerojatno biti riješen. Neće Real previše morati ni platiti budući da Dancu ugovor ističe za 18 mjeseci pa se procjenjuje da inače tvrdi pregovarač Daniel Levy neće dobiti više od 40-50 miliona eura.

To bi se moglo dogoditi već ove zime, a tu se u priču uključuje Inter. Dovede li Real Eriksena, a već je najavio da Modriću neće produžiti ugovor koji traje do 2020. godine, Inter će ponovno poslati ponudu u Madrid. Gazzetta ne navodi iznose, ali jasno je da će Nerazzurri ponuditi puno manje od 50 miliona eura koliko su bili spremni platiti ljetos. Modrić nije ni blizu forme sa SP-a i tek ulazi u pravi ritam, a s nešto lošijim brojkama bit će i jeftiniji.

Kako piše Gazzetta, Inter samo čeka na mig iz Madrida da krene u ofanzivu. Ako ne na ovu zimu, što bi želio, onda sigurno na ljeto. Problema s prilagodbom Modrić uopće ne bi imao jer su u svlačionici Intera već Brozović, Perišić i Vrsaljko.

zlatko-dalic-luka-modric

modric1

(Sport.ba)

Učitaj još novosti