22. 11. 2018 - 15:20
DOK ŽELJNO IŠČEKUJEMO POVRATAK U EVROPU Ibra ponovo u...
907
Shares
DOK ŽELJNO IŠČEKUJEMO POVRATAK U EVROPU Ibra ponovo u elementu: Dolazim iz područja za kojeg misle da je geto, ja sam...

SUPERMEN S PLANETE ZLATAN

DOK ŽELJNO IŠČEKUJEMO POVRATAK U EVROPU Ibra ponovo u elementu: Dolazim iz područja za kojeg misle da je geto, ja sam...

Sport.ba
22. 11. 2018 - 15:20
0
Shares

Od nekih ljudi znaš što tačno očekivati. Od nekih ne, ali znaš da će biti zanimljivo. Jedan od ovih potonjih je svakako Zlatan Ibrahimović, napadač vanserijskog talenta koji, nakon duge i plodonosne karijere, kruh zarađuje preko ocena - u LA Galaxyu.

UZ JEDNU OPCIJU KOJA ĆE ODUŠEVITI NAVIJAČE MILANA! Evo koliko će Ibrahimović zaraditi za samo ŠEST MJESECI u Milanu!

zlatan-ibrahimovic45Švedski internacionalac bh. korijena uspio je gdjegod da se pojavio. Malmö, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan, PSG, Manchester United - niko nije bio imun na Ibrakadabru.

Strijleac više od 440 golova u klupskoj karijeri tvrdi da je tajna njegovog uspjeha u tome što dolazi s 'drugog planeta':

lionel-messi-zlatan-ibrahimovic

"Došao sam sa svog planeta, s nečim što niko dosad nije vidio. Ja sam čovjek iz područja za koje drugi misle da je geto. Gledali su me drugačije, nisu me prihvatali, ali ja sam imao nešto posebno i to sam slijedio. Došao sam sa svog planeta - s planeta Zlatan!", poručio je 37-godišnjak.

ibrahimovic1

No, osim briljantnih predstava, karijera nesuđenog bh. reprezentativca imala je i teške trenutke. Posebno se ističe ozljeda koljena koju je pretrpio dok je igrao za crvene vragove 2017. godine:

IBRAHIMOVIĆ IZAZVAO BURU U ŠVEDSKOJ OVOM IZJAVOM! "Zbog svog PREZIMENA nikada nisam..."

ibrahimovic

"Kad se to dogodilo nisam shvaćao kroz što prolazim, nikad prije nisam imao ozbiljnu ozljedu. Ja sam kao Superman - ne možeš me slomiti, niko me ne povrjeđuje. Samo Zlatan može ozlijediti Zlatana", u svom je stilu objasnio Ibrahimović.

zlatan-ibrahimovic-football365

Iako trenutno igra u MLS-u - mjestu gdje završavaju brojne karijere evropskih velikana, čini se kako karijera Zlatana Ibrahimovića još nije pri kraju. Sve se više spominje njegov povratak u Serie A, a osim Milana, u igru se uključila i Sampdoria ponudivši mu dva miliona eura za šestomjesečni anganžman.

ibrahimovic-gattuso

Supermanu, vidimo se uskoro - ponovno u Evropi!

zlatan-ibrahimovic-a-z

ibrahimovic

zlatan-ibrahimovic

ibrahimovc

pogba-ibrahimovic

zlatan-ibrahimovic-sweden-f8slypxwhee21a3eaepxejmsy

ibrahimovic

ibrahimovic

ibrahimovic

ibrahimovic

zlatan-ibrahimovic-manchester-united-2017-p3l4kkd4oqvt19zunlpx8mguc

zlatan-ibrahimovic-y-su-esposa-helena-seger-c55tijo0v9h17y2yydinntz5

zlatan-ibrahimovic

(Sport.ba)

Učitaj još novosti