20. 11. 2018 - 20:04
SLUŠAJTE ME BAUŠTELCI: Vranješ se obratio BH Fanaticosima -...
907
Shares
SLUŠAJTE ME BAUŠTELCI: Vranješ se obratio BH Fanaticosima - OVO NIMALO NE DOPRINOSI SMIRENJU TENZIJA

INSTAGRAM

SLUŠAJTE ME BAUŠTELCI: Vranješ se obratio BH Fanaticosima - OVO NIMALO NE DOPRINOSI SMIRENJU TENZIJA

Sport.ba
20. 11. 2018 - 20:04
0
Shares

Fudbalska selekcija BiH prije pet dana izborila je plasman u A diviziju Lige nacija remijem u Beču. Zmajevi su odlično odigrali protiv Austrije (0:0), sasvim dovoljno da izborimo historijski uspjeh.

bih-zmajevi

Defanzivac reprezentacije BiH, Ognjen Vranješ, već odavno je na udaru popularnih BH Fanaticosa, a jedini nije na "Ernst Happelu" otišao ih pozdraviti nakon susreta. Zasmetalo je to armiji bh. navijača, a sada se 29-godišnjak oglasio putem društvenih mreža. Čini se da Ognjen ništa nije učinio da se situacija smiri, pa je tako BH Fanaticose nazvao “bauštelcima”.

vranjes

Vranješ je, naime, odlučio odgovoriti na prozivke kako je jedini reprezentativac koji se nije našao na zajedničkoj fotografiji s najvatrenijim bh. navijačima.

ognjenvranjes

“Prošlo je pet dana od utakmice sa Austrijom a i dalje čitam pojedine medije i već moje omiljene bauštelce BHF kako me vrijeđaju što se nisam naklonio njihovom visočanstvu. E pa da vam kažem, ponosan sam na ove svoje momke koji su dali poslednji atom snage i uradili veliki posao da usrećimo naciju i našu sreću i uspjeh nećete staviti u drugi plan, ma koliko to pokušavali!!!”, napisao je Vranješ na Instagramu.

bhfanaticos

vranjes1

bhfanaticos

vranjes

fanaticos-corteo

(Sport.ba)

Učitaj još novosti