18. 11. 2018 - 09:53
ŽESTOKI MOMAK OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE O SLAVNIM FUDBALERIMA:...
907
Shares
ŽESTOKI MOMAK OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE O SLAVNIM FUDBALERIMA: Sa Savićevićem sam na Tajlandu za noć potrošio 150.000 eura! Figu sam namijestio TOP manekenku (VIDEO)

NEVJEROVATNO

ŽESTOKI MOMAK OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE O SLAVNIM FUDBALERIMA: Sa Savićevićem sam na Tajlandu za noć potrošio 150.000 eura! Figu sam namijestio TOP manekenku (VIDEO)

Sport.ba
18. 11. 2018 - 09:53
0
Shares

Nebojša Tubić Žabac, jedan od najpoznatijih "žestokih momaka" koji je preživIo devedesete godine prošlog vijeka, ispričao je anegdote sa velikim fudbalskim zvezdama, Dejanom Savićevićem, Sinišom Mihajlovićem 

Žabac se često nalazio u "krem društvu", pa tako i sa poznatim sportistima.

"Na Tajlandu smo zajedno bili ja, Deki Savićević, Duško Šarić i glumac Dragan Marinković Maca. Maca je tu bio da pravi fazone. Zaj****ali smo se, igrali smo fudbal, odbojku... Darko Šarić dobije sina i Duško kaže - Ajmo, slavimo. Odemo u diskoteku na Puketu. Duško iznajmi najbolje ku**e... Mislim da je potrošio 150.000 eura", kaže Tubić i nastavlja:

dejan-savicevic

"A Deju sam učio da vozi motor. On je naučio da vozi onaj motor na gas, a kad je uzeo onaj na brzine odmah se slupao. Baš mi ga je bilo žao. Deki je baš pozitivan lik".

Žabac je otkrio i nevjerovatan detalj iz druženja Savićevića i Mihajlovića:

"Siniša Mihajlović je bio ljetos tu. Dejo Savićević je po njega poslao helikopter da odu na Zlatibor na pečenje. I da njegovoj majci posašlju kilo pečenja".

sinisa-mihajlovic-torino-serie-a-15102017-1afss2etn5fwq1xagef3ueku9h

Prisetio se Nebojša Tubić oproštaja Siniše Mihajlovića organizovanog u Novom Sadu.

"Sjatili se tad Luis Figo, Zlatan Ibrahimović, braća Inzaghi, Mancini, Peđa Mijatović... Poslije došli Marko Mišković i Vića Petrović", sjeća se Žabac i u dahu dodaje:

"Imao sam jednu manekenku iz Bačkog Jarka. Ona bila u Milanu i tamo se družila sa Nikol Ricci. Ja nisam mogao da vjerujem, družila se sa Naomi Campbell. Pokazala mi slike. Prije nego što je otišla u Milano ona je bila sa mnom. I spavala je sa kim god sam ja reko. Spavala je i sa Sinišom... Bila je nenormalno lijepa", tvrdi Tubić i vraća film na Mihin oproštaj:

"I ja je zovem da dođe, kad je Figo vidio on nije znao gde je lijevo. Vića ih zatvorio u sobu. I ona saletjela Figa. Mali Marko Mišković kad je vidio i kad je čuo da je drugarica sa Naomi odma pitao koliko to košta. I on ode sa njom u sobu i izađe on poslije 20 minuta."

figo

(Sport.ba)

Učitaj još novosti