17. 11. 2018 - 18:14
Manchester kreće u LOV na igrača Rome! Ovo je znak da Mourinho...
907
Shares
Manchester kreće u LOV na igrača Rome! Ovo je znak da Mourinho OSTAJE trener Uniteda!

ŽELE GA MNOGI KLUBOVI IZ PREMIJER LIGE

Manchester kreće u LOV na igrača Rome! Ovo je znak da Mourinho OSTAJE trener Uniteda!

Sport.ba
17. 11. 2018 - 18:14
0
Shares

Manchester Unitedu su definitivno potrebne neke promjene. Izgleda da će uprava ipak ispuniti neke želje Joseu Mourinhu, iako se pominje da je na izlaznim vratima i da nije logično da dovode igrače koji su po njegovom ukusu ako će na klupu sjesti neki novi trener.

mou1

Lorenco Pellegrini je svojim partijama u dresu Rome zainteresovao brojne klubove širom Evrope, ali najviše ponuda dolazi iz Premijer lige.

1

Kako italijanski mediji prenose, njegov agent je ovih dana bio na ostrvu kako bi saslušao ponude ovih timova. United je najozbiljniji u namjeri da dovede ovog igrača, ali i Chelsea i Arsenal su spremni da izdvoje dosta novca kako bi ga vidjeli u svom dresu.

4

Dvadesetdvogodišnji veznjak je ponikao u Romi, ali je dvije godine proveo u Sassuolu. Roma je uvidjela o kakvom se potencijalu radi i iskoristila opciju otkupa i vratila mladog Italijana za 10 miliona eura.

2

Ono što dodatno privlači velikane je njegova otkupna klauzula koja iznosi svega 30 miliona eura, što je za današnje fudbalske standarde premalo za ovakvog igrača. Roma pokušava da obnovi ugovor sa Pellegrinijem, prije svega zbog povećanja otkupne klauzule.

3

"Crveni Đavoli" žele da ponude odlične uslove ovom veznjaku i da ga na taj način dovedu na "Old Trafford". Pellegrini je ove sezone odigrao 13 utakmica, postigao je 2 gola i čak 5 asistencija.

5

6

7

9

pellegrini

(Sport.ba)

Učitaj još novosti