17. 11. 2018 - 15:22
DŽEKO IPAK NAPUŠTA RIM: Dijamant sutra pod posebnom lupom, ovo...
907
Shares
DŽEKO IPAK NAPUŠTA RIM: Dijamant sutra pod posebnom lupom, ovo bi mogao biti SENZACIONALAN potpis

AS TVRDI DA GA ŽELI REAL

DŽEKO IPAK NAPUŠTA RIM: Dijamant sutra pod posebnom lupom, ovo bi mogao biti SENZACIONALAN potpis

Sport.ba
17. 11. 2018 - 15:22
0
Shares

Bosna i Hercegovina odigrala je 0:0 u Beču protiv Austrije i tako izborila plasman u A diviziju Lige nacija. Robert Prosinečki i momci odigrali su taktički još jedan odličan meč, a Edin Džeko u nekoliko navrata bio je blizu da savlada vrlo dobrog Lindera. Ipak, Dijamant nije uspio presuditi Austrijancima, kako je to već uradio u Zenici.

Upravo će Džeko biti velika uzdanica nam u nedjelju, kada ćemo gostovati Španiji u Las Palmasu. Miralem Pjanić će preskočiti ovaj prijateljski duel, pa će sve oči biti uprte u centarfora Rome.

dzeko-bih

Španski AS tvrdi da će ovaj duel posmatrati skauti Real Madrida i to baš zbog našeg kapitena. Santiago Solari zaredao je s odličnim rezultatima na klupi Kraljeva, kojima će sigurno trebati i velika pojačanja. Upravo se jedno traži i u samom vrhu napada.

dzeko

Svjesni su itekako da će veoma teško do Icardija, Wernera, Kanea, Neymara ili Mbappea, pa su se okrenuli Džeki. Podsjećamo, već ranije je Edin bio na meti slavnog Reala, ali do transfera ipak nije došlo.

icardi

Odlučio se na ostanak u redovima Rome, s kojom je prošle sezone stigao čak do polufinala Lige prvaka, gdje je zaustavljen od Liverpoola. Moguće je da upravo sutra Dijamant još jednom zablista, a to bi sigurno godilo i Florentino Perezu.

Pomenuti list tvrdi da će na radaru skauta trostrukog uzastopnog prvaka Evrope biti i defanzivac Espanyola Mario Hermoso. On je ponikao u Realovim redovima, ali kao i brojni drugi nikad nije dobio pravu priliku. Sada to očito žele ispraviti...

dzeko-bih

dzeko

dzeko2

dzeko

edin-dzeko

dzeko2

(Sport.ba)

Učitaj još novosti