17. 11. 2018 - 14:39
Zvijezda Engleske brutalno iskrena: Do kraja života će nas...
907
Shares
Zvijezda Engleske brutalno iskrena: Do kraja života će nas proganjati taj poraz od Hrvatske!

JORDAN HENDERSON

Zvijezda Engleske brutalno iskrena: Do kraja života će nas proganjati taj poraz od Hrvatske!

Sport.ba
17. 11. 2018 - 14:39
0
Shares

U nedjelju je na Wembleyu (15 sati) na rasporedu 'majstorica'. Engleska i Hrvatska u posljednjem dvoboju skupine odlučuju o tome ko će izboriti završnicu, a ko će ispasti u B ligu Uefine Lige nacija. Kombinacija je dosta, a Englezima će dodatni motiv biti i ispadanje u polufinalu Svjetskog prvenstva od vatrenih.

Dio te momčadi bio je i Liverpoolov kapiten Jordan Henderson, koji priznaje da je teško zaboraviti taj trenutak kad su eliminirani od kasnijih svjetskih viceprvaka.

engleska1

"U nogometu moraš ići dalje, ali duboko u sebi uvijek ćeš to imati na umu jer je to bio veliki trenutak za sve nas", priznaje Henderson, no nastavlja:

engleska3

"Mislim da smo se vratili briljantno. Dobili neke velike utakmice, odigrali neke dobre partije, posebice u zadnjoj reprezentativnoj akciji. Hrvatska je novi veliki test za nas, odlična su momčad."

Englezi pobjedom mogu osvojiti grupu, ali porazom mogu i ispasti u niži rang. Ulog je popriličan, unatoč tome što nekima Liga nacija nije sjela.

hrvatska

"Moramo uzeti sve ono odlično iz pobjede nad Španijom i na temelju toga tražiti pravi rezultat protiv Hrvata. Siguran sam da ćete vi mediji od svega napraviti veliku priču, zar ne? Ali što se nas tiče, mi ćemo taj osjećaj zbog ispadanja u polufinalu SP-a uvijek nositi u sebi. Ipak je riječ o polufinalu Svjetskog prvenstva, nebitno ko je s druge strane. Činjenica da smo svjesni da smo mogli bolje, tjerala nas je da se dignemo i da guramo dalje nakon tog poraza", zaključuje Henderson.

mandzukic

perisic

trippier

vrsaljko-hrvatska

(Sport.ba)

Učitaj još novosti