17. 11. 2018 - 14:33
PLANETARNA ZVIJEZDA OTKRILA: Prve kopačke sam kupio od...
907
Shares
PLANETARNA ZVIJEZDA OTKRILA: Prve kopačke sam kupio od ušteđevine! Za Ronalda smo učinili preinake

PAULO DYBALA

PLANETARNA ZVIJEZDA OTKRILA: Prve kopačke sam kupio od ušteđevine! Za Ronalda smo učinili preinake

Sport.ba
17. 11. 2018 - 14:33
0
Shares

Paulo Dybala dao je veliki intervju za "Mirror" u kojem je govorio o partnerstvu s Ronaldom, svom zanimljivom nadimku i želji za ponovnim sjedinjenjem s prijateljem Pogbom.

"Otkako je došao Ronaldo, u Juventusu su svi jako sretni! Mislim da naše partnerstvo odlično funkcionira. Već smo zabili nekoliko važnih golova zajedno. Svi smo svjesni njegove važnosti za tim i napravili smo neke preinake kako bismo mu se prilagodili. Siguran sam da ćemo zajedno zabiti puno golova", započela je argentinska zvijezda i nastavila:

ronaldo-dybala

"S Pogbom sam igrao samo jednu sezonu, ali ostali smo u kontaktu. Još uvijek smo jako bliski i možda ćemo u budućnosti ponovo igrati zajedno. Ipak, trenutno ne razmišljam o prijelaznom roku i sretan sam u Juventusu u kojem je uvijek isti cilj - pobijediti!"

pogba-dybala"A kako sam dobio nadimak La Joya? Pa, on znači dijamant, a dobio sam ga još 2011. kada sam igrao za Instituto."

"U Juventusu živim svoje snove, posebno nakon što mi je ukazana čast da nosim 'desetku'. Ali, broj nije važan, nego ono u srcu", rekao je Dybala koji je intervju dao na eventu Adidasa pa tom prilikom dodao:

dybala

"Sjećam se da sam za debi u Institutu nosio kopačke Adidas F50 koje sam kupio iz vlastite ušteđevine!"

dybala

pablo-dybala-juventus6

paulo-dybala-juventus

dybala-messi1

chiellini-dybala-juventus

dybala

(Sport.ba)

Učitaj još novosti