16. 11. 2018 - 23:39
MASTERS U LONDONU: Đoković savladao Čilića
907
Shares
MASTERS U LONDONU: Đoković savladao Čilića

PUBLIKA JE GLEDALA SJAJAN MEČ

MASTERS U LONDONU: Đoković savladao Čilića

Sport.ba
16. 11. 2018 - 23:39
0
Shares

Veoma dobra partija Novaka Đokovića, iako je obezbijedio plasman u drugi krug i prije ovog meča. Marin Čilić je ponovo poražen, bilo je 7:6 (9:7) i 6:2.

Fantastičan prvi set koji je zaslužan za veliku buku u Londonu koja je napravljena od strane velikog broja gledalaca koji su uživali.

nole-djokovic

Nepogrešivi su bili i jedan i drugi, Čilić je igrao svoj najkvalitetniji tenis, ali je i Đoković bio na veoma visokom nivou, pa se nakon neiskorištenih break lopti Novaka Đokovića otišlo u taj-break.

Tamo poen za poen, odlično su servirali i jedan i drugi, a na kraju je Marin morao da aplaudira Novaku na sjajno odigranom odlučujućem gemu.

djokovic

Uzdrman je nakon toga bio Marin Čilić.

Nije uspio da servira kao u prvom setu, imao je velikih problema što Novak, naravno, koristi.

marin-cilic

Tri break lopte je srpski teniser propustio u prvom gemu drugog seta, ali je kasnije u petom gemu uspio da napravi break, odmah potom i drugi i već tada je sve bilo jasno, Novak je poveo sa 5:2 i jurio je ka trećoj pobjedi u isto toliko mečeva u Londonu.

cilic

Tako je i bilo, srpski teniser je sa maksimalnim učinkom stigao do druge faze gdje ga sutra od 21 sat čeka Kevin Anderson u reprizi finala Wimbledona.

kevin-anderson-wimbledon-3322450

djokovic2

(Sport.ba)

Učitaj još novosti