16. 11. 2018 - 10:37
BURA NA NOU CAMPU: Suarez postavio ULTIMATUM - ili on ili ja!
907
Shares
BURA NA NOU CAMPU: Suarez postavio ULTIMATUM - ili on ili ja!

ŠPANSKI I FRANCUSKI MEDIJI OTKRILI

BURA NA NOU CAMPU: Suarez postavio ULTIMATUM - ili on ili ja!

Sport.ba
16. 11. 2018 - 10:37
0
Shares

Barcelona je u posljednjem kolu poražena kod kuće s 3:4 protiv Betisa i tako opet zakomplikovala borbu za sami vrh Primere. U narednom kolu prvaci će imati još teži zadatak budući da gostuju Jorgandžijama.

barcelona-betis

Međutim, španski i francuski mediji tvrde da Barcu muče problemi i van terena. Naime, već danima se spominje Ousmane Dembele, njegova kašnjenja na treninge i utakmice, aljkavost na terenu i još mnogo toga. Liverpool i Arsenal su navodno spremni ga otkupiti već u januaru, ali Katalonci navodno i dalje vjeruju u njegov potencijal.

ousmanedembele

Španski mediji navode da mu je  i svlačionica okrenula leđa, jer više niko nema strpljenja za njegove ispade. Cijenjeni "L'Equipe" na naslovnoj strani pod naslovom “Dembele u opasnosti” otkriva da je Luis Suarez najveći zagovornik izbacivanja iz tima mladog krilnog fudbalera.

Uz sve ovo, iz Njemačke stižu vijesti da je Dembelea tužio bivši stanodavac, još iz vremena dok je igrao za Borussiju. Tako ovaj gospodin tereti Francuza za oko 25.000 eura stanarine plus kamate, prvenstveno jer je kuću ostavio u očajnom stanju i nije ni raskinuo ugovor o izdavanju.

ousmane-dembele-1phcpjpvd7i661ax1x3b7pquv3

Uglavnom, jako teški dani su pred Dembeleom, koji će definitivno morati odlučiti - ili se uozbiljiti ili utopiti u prosjek kojeg itekako ima na evropskom tržištu...

lionel-messi-ousmane-dembele

dembele2

dembele

suarez-dembele

barcelona-messi-suarez-dembele-coutinho

barcelona-dembele-rakitic

dembele

dembele

ousmane-dembele-y5a9b6rhkjj71i7k52d22l145

(Sport.ba)

Učitaj još novosti