15. 11. 2018 - 17:41
VELIKI TRANSFERI NA POMOLU: Igrači iz komšiluka postat će...
907
Shares
VELIKI TRANSFERI NA POMOLU: Igrači iz komšiluka postat će uskoro novi članovi BAVARACA

KICKER

VELIKI TRANSFERI NA POMOLU: Igrači iz komšiluka postat će uskoro novi članovi BAVARACA

Sport.ba
15. 11. 2018 - 17:41
0
Shares

BAYERN prolazi težak period, to već odavno nije neka novost. Pod vodstvom Nike Kovača trenutačno su peti u Bundesligi uz sedam bodova zaostatka za vodećom Borussijom Dortmund.

Tako su sve glasnije priče o odlasku Kovača s klupe, mnogi vade razne analize po kojima je baš bivši hrvatski selektor glavni krivac, ali ima i onih koji tvrde da su Bayernovi igrači u padu, odnosno da se sastav mora značajno osvježiti novim licima.

Prema pisanju Kickera, uprava njemačkog prvaka ima popis želja i na njemu visoko kotira Ante Rebić. Hrvatski reprezentativac iz redova Eintrachta već je dugo u njihovim mislima, no zbog popunjenosti krilnih pozicija, Bayern ga nije doveo ovoga ljeta.

rebic

Vjerovali su u kvalitete vremešnih Arjena Robbena i Francka Riberyja što se ispostavilo pogreškom, posebno kad je riječ o Francuzu koji igra sezonu ispod svake razine.

Uz Rebića, Bayern bi rado doveo i srpskog centarfora Luku Jovića koji je ove sezone eksplodirao u dresu Eintrachta.

jovic

Jović, prvi strijelac Bundeslige s devet golova, trenutačno je na posudbi iz Benfice, pa čim ga Orlovi otkupe od Portugalaca, Bayern želi ući u taj posao i tako formirati napad na hrvatsko-srpski pogon.


Listu još popunjavaju francuski defenzivac Benjamin Pavard iz Stuttgarta koji je ovoga ljeta kao standardan prvotimac Tricolora osvojio zlato na Mundijalu te dvojica Nijemaca, defenzivac Kevin Vogt iz Hoffenheima te jedan od najtalentiranijih Nijemaca današnjice, Bayerov ofanzivac Kai Havertz.

Riberyju, čini se, Bayern ne misli ponuditi produženje sAradnje, a s njim na listi otpisanih su Robben, Rafinha i James Rodriguez koji je zbog sukoba s Nikom Kovačem pao skroz u drugi plan.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti