15. 11. 2018 - 11:14
Kovač TJERA igrača koji mu pravi probleme! U januaru stiže...
907
Shares
Kovač TJERA igrača koji mu pravi probleme! U januaru stiže VELIKO POJAČANJE, a to je tek POČETAK!

BAVARCI KREĆU OZBILJNO SA POJAČANJIMA

Kovač TJERA igrača koji mu pravi probleme! U januaru stiže VELIKO POJAČANJE, a to je tek POČETAK!

Sport.ba
15. 11. 2018 - 11:14
0
Shares

Niko Kovač upalio je alarm, stvari ne izgledaju dobro kako se bliži zimska stanka u Bundesligi pa je odlučio ispraviti grešku s ljetnog prijelaznog roka i ove zime pojačati kadar.

Prvi izbor je napadač Eintrachta Luka Jović, iako se nagađalo kako će Kovač povući Antu Rebića sobom u Bayern, čini se kako će u Bavarsku preseliti Antin najbolji prijatelj u klubu.

kovac-0

Prvi strijelac Bundeslige već u januaru bi trebao preseliti u Bayern, a Kovač će iskoristiti priliku kako bi se riješio Jamesa Rodrigueza. Sve je izvjesnije kako Kolumbijac iduće sezone neće nositi dres Bayerna. Bavarci mogu otkupiti njegov ugovor od Real Madrida za 42 miliona eura, no neće to učiniti.

kovac-james

Unatoč tome, predsjednik uprave Uli Hoenes najavio je veliku rekonstrukciju ekipe u koju će biti uloženo oko 200 miliona eura na ljeto.

Kanadsko čudo od djeteta, Alphonso Davies već je zakaparen, desni bek svjetskih prvaka Benjamin Pavard također stiže dogodine za 35 miliona eura, prenosi Kicker, a čini se kako će ih dogodine u svlačionici dočekati Luka Jović koji je meta Bavarcima već ovog januara.

alphonso-davies

pavard

jovic

james4

kovac2

uli-hoenes

(Sport.ba)

Učitaj još novosti