15. 11. 2018 - 07:25
SRBIN SAM, A BOSNU I HRVATSKU PROSTO... Marko Arnautović...
907
Shares
SRBIN SAM, A BOSNU I HRVATSKU PROSTO... Marko Arnautović podigao prašinu IZJAVOM pred meč sa Zmajevima

LIGA NACIJA

SRBIN SAM, A BOSNU I HRVATSKU PROSTO... Marko Arnautović podigao prašinu IZJAVOM pred meč sa Zmajevima

Sport.ba
15. 11. 2018 - 07:25
0
Shares

Reprezentaciju BiH večeras očekuje veoma teško i zahtjevno gostovanje. Zmajevi idu na noge reprezentaciji Austrije, a očekuje se da će u Beču imati podršku preko 15.000 bh. navijača. 

bih-dzeko-visca

Izabranicima Roberta Prosinečkog odgovara remi, pa čak i minimalan poraz uz postignuti pogodak. Sigurno da je mnogo veći pritisak na domaćinu, koji također želi osvojiti prvo mjesto u ovoj grupi Lige nacija.

prosinecki

Reprezentacija Austrije ima dosta igrača sa ovih prostora, a upravo je jedan od njih Dragović bio akter sukoba s Edinom Džekom u ranijem meču ovih selekcija.

2

BiH je u Zenici savladala današnjeg rivala s 1:0, a presudio im je naravno ko drugi do Edin Džeko. Dragović je bio veoma kratak u izlaganju pred ovaj duel, te je odbio da se vraća na incident od prije tri godine.

"Ovo je za mene utakmica kao i svaka druga, samo što ću dobro razumjeti šta protivnici pričaju na terenu", rekao je Dragović.

3

O utakmici je govorio još jedan fudbaler Austrije koji potiče iz Srbije, te koji uopšte ne krije da se tako i osjeća - Marko Arnautović.

arnaut1

"Šta očekujem? Očekujem da mi zvižde, ali morat ću se izolovati od dešavanja na tribinama i koncentrisati samo na teren. Srbin sam, ali ne mrzim ni Bosnu, ni Hrvatsku niti bilo koju drugu slavensku zemlju. Razumijem da ljudi na Balkanu i dalje misle da smo u ratu, ali za mene rat više ne postoji. Svima želim sve najbolje i ne želim govoriti o dešavanjima u prošlosti", rekao je Arnautović, koji će biti i najveća prijetnja po gol Ibrahima Šehića.

arnaut

arnautovic

arnaut3

arnaut2

arnaut1

arnaut

big-1529137659-arnautovic-sta-niste-sa-srbijom-u-grupi-e-onda-vam-zelim-sve-najbolje

skysports-premier-league-football-west-ham-united-marko-arnautovic-4184527

arnautovic

arnautovic

marko-arnautovic

(Sport.ba)

Učitaj još novosti