14. 11. 2018 - 15:39
REAL ĆE NAREDNE SEZONE SVE MLJETI, PRIPREMITE SE: Perez...
907
Shares
REAL ĆE NAREDNE SEZONE SVE MLJETI, PRIPREMITE SE: Perez uveliko pregovara s dva Galactica i traži „novog Modrića“

ICARDI JEDNA OD PRIMARNIH META

REAL ĆE NAREDNE SEZONE SVE MLJETI, PRIPREMITE SE: Perez uveliko pregovara s dva Galactica i traži „novog Modrića“

Germanijak.hr
14. 11. 2018 - 15:39
0
Shares

Florentino Perez oporavlja se od šoka koji mu je priuštio Julen Lopetegui u svojoj kratkoj vladavini, Santiago Solari puno bolje je započeo svoju eru na klupi Real Madrida i sad kad je nanizao četiri pobjede, predsjednik Kraljevskog klub a počeo je razmišljati o igračkim pojačanjima.

santiago-solari-real-madrid

Novi Realov trener ima neke svoje želje, ali Perez ima pakleni plan – cilj mu je momčad osvježiti s četiri nova imena, već sad u siječnju i na ljeto…

VIJEST DANA STIŽE IZ ŠPANIJE: Perez KONAČNO našao RONALDOVU zamjenu, OVO je zvijer koja je gladna golova

perez

Stopera je već osigurao, naime Mario Hermoso, bivši igrač mlađih uzrasta i rezervne momčadi Real Madrida, ove sezone igra sjajno u Espanyolu, a navodno je pristao vratiti se u siječnju i Kraljevski klub će ga dobiti za 40 milijuna eura koliko mu iznosi odštetna klauzula.

real2

Plan je dovesti novog Modrića, a njega bi Perez najradije zamijenio Cristanom Eriksenom ili Sergejem Milinkovićem Savićem, tvrdi Diario Gol. No problem su visoki odštetni zahtjevi Tottenhama i Lazija, koji ne žele ni započeti pregovore ispod 80 milijuna eura. Ne dogovore li razumnije odštete, odustat će od njihovog dovođenja i pokušati s Danijem Ceballosom na toj poziciji.

No dvije najveće bombe trebale bi doći u napad, tvrde španjolski mediji, riječ je o Edenu Hazardu i Mauru Icardiju.

hazard

mauro-icardi

Belgijski majstor trebao bi biti zamijeniti Cristiana Ronalda i po svojoj igračkoj kvaliteti, ali i kao vođa u svlačionici jer postojeće opcije u kadru, Marco Asensio, Isco, Gareth Bale i Lucas, jednostavno nisu top klasa, a nemaju ni liderske odlike koje je imao Ronaldo, a koje su Realu nasušno potrebne.

asensio

Argentinac bi trebao zamijeniti Karima Benzemu, napadaču Reala polako istječe „rok trajanja“, smatra Realov predsjednik, a Icardi je prvi na listi želja jer je povoljniji od ostalih top napadača na tržištu, primjerice, Harryja Kanea. Inter traži 110 milijuna eura, a mogli bi se dogovoriti i za nešto nižu odštetu, pusti li Perez Luku u suprotnom smjeru.

Real Madrid bi iduće sezone mogao izgledati ovako Courtois – Carvajal, Hermoso, Ramos, Marcelo – Casemiro, Kroos, Eriksen/SMS – Hazard, Icardi, Isco.

2

(Sport.ba)

Učitaj još novosti