14. 11. 2018 - 10:22
FATALNA PLAVUŠA SERIJE A zna šta se dogodilo Higuainu:...
907
Shares
FATALNA PLAVUŠA SERIJE A zna šta se dogodilo Higuainu: Preveliko je to za njega...

WANDA NARA POKUŠALA DATI ODGOVOR

FATALNA PLAVUŠA SERIJE A zna šta se dogodilo Higuainu: Preveliko je to za njega...

Sport.ba
14. 11. 2018 - 10:22
0
Shares

Juventus je 15. put pobijedio Milan u posljednjih 17 utakmica! Zahvaljujući junacima Mariju Mandžukiću, golmanu Wojciechu Szczęsnyem i Cristianu Ronaldu Stara dama je srušila Rossonere na San Siru s 2:0 u 12. kolu Serie A.

higuain2

Apsolutni vladar talijanskog nogometa poveo je već u osmoj minuti. Alex Sandro je sjajno ubacio s lijeve strane skroz na drugu stativu, a Mandžukić skočio preko Rodrigueza i glavom zakucao u mrežu za veliko vodstvo Juventusa na San Siru.

mario-mandzukic-juventus

A onda je u 40. minuti uslijedio možda i trenutak odluke u gradu mode. Higuain je želio proći pored Benatije u šesnaestercu, a Marokanac je igrao rukom. Sudac Mazzoleni se pozvao na VAR i potvrdio - penal za Milan.

higuain3

Higuain je namjestio loptu i želio zabiti bivšoj ekipi, ali je promašio. Tačnije, Szczęsny je uz pomoć lijeve stative odbranio njegov udarac i bacio u očaj navijače domaće ekipe na tribinama.

gonzalo-higuain

Međutim, ko zna što bi bilo da neposredno prije nego li će Argentinac šutirati do svog golmana nije došao Cristiano Ronaldo i dao mu savjet na koju stranu da se baci. Portugalac je dugo igrao s Argentincem u Realu i očito dobro zna njegove navike.

ronaldo-szczesny2

"Znamo se svi jako dobro. Znam da Higuain šutira penale nisko i snažno. Ronaldo mi je savjetovao da se bacim djelić sekunde ranije, jer Pipita puca snažno, ali to sam znao i prije", kazao je golman Juvea nakon utakmice.

ronaldo

Nakon što je promašio penal, Higuain je postao nervozan, pa je sedam minuta prije kraja dobio crveni karton. Pipita je srušio Benatiju nakon jednog duela, zbog čega mu je Mazzoleni pokazao žuti karton. No kako je napadač nastavio protestovati i vrijeđati suca, ekspresno je uslijedio drugi žuti pa je bijesni Argentinac u suzama morao napustiti teren.

higuain-milan

Tako zaista teško da je mogla biti gora sedmica za Argentinca. Svi se pitaju šta se zaista dogodilo Higuainu, zbog čega je dopustio da ga osjećaji preplave. Sada je objašnjenje ponudila Wanda Nara, supruga i agentica kapitena Intera Maura Icardija.

icardi-wanda

"Sve je stvar prirode igrača. Moj Mauro je najbolji u najtežim utakmicama, a možda je Higuainu pritisak bio prevelik", smatra lijepa Wanda koja je izazvala raskol između Maura i njegovog bivšeg najboljeg prijatelja Maxi Lopeza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pin up

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I don't like grey, it's white or black

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bye Bye Weekend ... Ph; @zhanna_bianca

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

(Sport.ba)

Učitaj još novosti