13. 11. 2018 - 08:49
STRAVIČNA povreda igrača Brooklyna! Igrači se hvatali za...
907
Shares
STRAVIČNA povreda igrača Brooklyna! Igrači se hvatali za glavu, sezona za njega GOTOVA! Stižu podrške sa svih strana!

IGRAČI NISU MOGLI DOĆI SEBI

STRAVIČNA povreda igrača Brooklyna! Igrači se hvatali za glavu, sezona za njega GOTOVA! Stižu podrške sa svih strana!

Sport.ba
13. 11. 2018 - 08:49
0
Shares

NBA ligu pogodila je nova stravična ozljeda i to nažalost u stilu Gordona Haywarda s početka prošle. Dogodilo se to ove sezone najboljeg igraču Brooklyn Netsa, sjajnom mladom Carisu LeVertu.

On je u zadnjoj akciji prvog dijela krenuo blokirati pokušaj polaganja Minnesotinog Josha Okogiea, no nezgodno je doskočio i zglob desne noge izokrenuo mu se na vanjsku stranu. Čim je vidio nogu LeVert se uhvatio za glavu jer je znao što to znači.

Odmah je do njega dotrčao liječnički tim koji mu je pokrio nogu da ne gleda, a njega su odveli na nosilima u bolnicu iz koje sigurno neće doći lijepe vijesti. Ovo je sličan tip ozljede kakvu je zaradio i Gordon Hayward što znači da je ova sezona sasvim sigurno gotova za mladu zvijezdu koja je bila u najboljem usponu karijere.

Igrači obje ekipe hvatali u se za glavu, gledali u prazno, plakali i tješili jedni druge jer jasno je da ovakve ozljede prijete i karijeri. Nadamo se da će s mladim igračem biti sve u redu i da će se vratiti košarci. Šteta, jer ove sezone je s 19 poena, 4,2 skoka i 3,7 asistencija vodio svoje Netse.

caris-levert

levert2

levert4

(Sport.ba)

Učitaj još novosti