13. 11. 2018 - 08:35
Dok većina zvijezda troši pare na luksuz i automobile,...
907
Shares
Dok većina zvijezda troši pare na luksuz i automobile, pogledajte gdje pare troši Khabib Nurmagomedov!

PONOVO POKAZAO LJUDSKU STRANU

Dok većina zvijezda troši pare na luksuz i automobile, pogledajte gdje pare troši Khabib Nurmagomedov!

Sport.ba
13. 11. 2018 - 08:35
0
Shares

Prvak lake kategorije u UFC-u Khabib Nurmagomedov ubire plodove svog rada u MMA svijetu. Podsjećamo, Khabib je u proteklih mjesec dana proputovao veliki broj država, nakon što je pobijedio Conora McGregora i odbranio pojas.

khabib-mcgregor

Iako sam ništa nije objavljivao, svjetski mediji su otkrili da je Khabib trenutno u posjeti Nigeriji. On je naime u ovoj zemlji odlučio donirati novac u svrhu poboljšanja životnih uvjeta djece.

Prije svega se tu misli na pitku vodu.

Do prve fotografije Khabiba u Nigeriji došao je poznati mma novinar Ariel Helwani. On je došao i do videa, u kojem ne vidimo Khabiba, ali vidimo okoliš sela u koje je došao te ga čujemo gdje govori kako je ovim ljudima prije svega potrebna voda.

2

MMA zajednica brzo je reagirala na ovo, a jedan od najboljih upisa dolazi od jednog od najboljih svjetskih MMA trenera, Firasa Zahabija. Kanadski stručnjak je svoje dojmove odlučio iznijeti putem Instagrama.

khabib-djeca1

"Dok većina ljudi koji zarade velik novac, taj isti novac troši na luksuz i sportske automobile, Habib Nurmagomedov zna što je uistinu bitno u životu. Hvala mu zbog pomoći da bi djeca Nigerije došla do pitke vode. Bog te blagoslovio!", napisao je Zahabi podijelivši istu fotografiju kao Helwani i neki drugi mediji.

3

khabib-nurmagomedov

4

5

(Sport.ba)

Učitaj još novosti