12. 11. 2018 - 22:58
I OVO SMO DOČEKALI, IBRA SE NAKLONIO SRBINU: Ovakve...
907
Shares
I OVO SMO DOČEKALI, IBRA SE NAKLONIO SRBINU: Ovakve hvalospijeve nikad nikom nije dao

NOVAK JE TAMO GDJE PRIPADA, NA VRHU SVIJETA

I OVO SMO DOČEKALI, IBRA SE NAKLONIO SRBINU: Ovakve hvalospijeve nikad nikom nije dao

Sport.ba
12. 11. 2018 - 22:58
0
Shares

Zlatan Ibrahimović, švedski fudbaler, izjavio je da mu je drago zbog povratka Novaka Đokovića u sam vrh teniskog svijeta. Ibrahimović, koji je minulu sezonu proveo u MLS ligi, pričao je o svom prijateljstvu sa Đokovićem.

Zlatan je istakao da mu je drago što je Novak tamo gdje zaslužuje, na prvom mjestu ATP rang liste.

NOLE JE BIO BRILJANTAN, ALI RONALDO MU UZEO SLAVU: Nespretni Cristiano lopticom pogodio Georginu u glavu...

ibra4

"Dobri smo prijatelji i ostali smo u kontaktu. Pratimo jedan drugog kroz uspjehe koje ostvarujemo. Veoma sam sretan zbog njega jer ponovo pobjeđuje poslije povrede. On je sada tamo gdje i pripada – na vrhu svijeta. On ponovo pobjeđuje i osvaja trofeje, kako bi i trebalo da bude", rekao je Ibrahimović.

novak

Đoković je u posjeti Ibrahimoviću upzonao i fudbalerovu djecu koja su bila oduševljena da ga vide, a sam Ibra je istakao da je Srbin veoma pozitivan i da je isti u javnosti, kao i privatno.

nole-djokovic

"Više volim da imam kontakt s loptom nogama, ne volim mnogo da koristim ruke. On (Novak) je upoznao moju djecu i bili su veoma uzbuđeni zbog toga. Oni se ne bave tenisom već fudbalom i borilačkim vještinama. Bili su baš srećni da ga upoznaju, on je baš dobar momak. Isti je na televiziji i uživo. Postoje sportisti koji nisu isti na TV-u i u pravom životu, ali Novak jeste. Ima dobar smisao za humor i pozitivan stav, lako je družiti se s njim", izjavio je Ibrakadabra.

ibrahimovic1

RONALDO OTIŠAO, A MESSI KONAČNO PRIZNAO: Osjećao sam strah...

Šveđanin je dao svoje mišljenje o tome ko će osvojiti Završni masters u Londonu.

djokovic-nole

"Nadam se da će Đoković to biti. Imao je dobru sezonu. Ovo je posljednji turnir prije sljedeće sezone i nadam se da će ga osvojiti", dodao je Ibrahimović u razgovoru sa švedskim novinarom Slađanom Osmanagićem.

ibrahimovic

djokovic

zlatan-ibrahimovic-a-z

nole-djokovic(Sport.ba)

Učitaj još novosti