12. 11. 2018 - 22:51
REPREZENTATIVAC ENGLESKE IMA ČUDOVIŠTE U GAĆAMA: Zbog ovog je...
907
Shares
REPREZENTATIVAC ENGLESKE IMA ČUDOVIŠTE U GAĆAMA: Zbog ovog je hit na društvenim mrežama, a komentar saigrača je URNEBESAN

ERIC DIER U GLAVNOJ ULOZI

REPREZENTATIVAC ENGLESKE IMA ČUDOVIŠTE U GAĆAMA: Zbog ovog je hit na društvenim mrežama, a komentar saigrača je URNEBESAN

Sport.ba
12. 11. 2018 - 22:51
0
Shares

Engleski reprezentativac i fudbaler Tottenhama, Eric Dier, pružio je prošle sedmice podršku bivšim saigračima iz Sportinga koji su u Londonu igrali protiv Arsenala (0:0).

rafael-leao-sporting-w5nbx5nvq03l1ltt7ytgkku6r

Taj meč Lige Evrope je na obostrano zadovoljstvo završen bez golova, a Dier je bio vjerovatno najvatreniji navijač lisabonskog kluba, jer je u njemu igrao dvije godine (od 2012. do 2014.). Dierova najvijačka strast je bila utoliko jača kada se zna da je Arsenal ljuti gradski rival njegovom Tottenhamu.

dier

Sjajni defanzivac posjetio je svoj bivši tim dok je boravio u Londonu i slikao se sa nekadašnjim saigračima, s kojima je ostao u sjajnim odnosima. Ubrzo je upravo ta slika postala apsolutni hit na Internetu. Naime, na slici dominira Dierova muškost!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Família verde e branco ????

A post shared by Eric Dier (@ericdier15) on

Hiljade i hiljade komentara je odmah "sijevnulo", ljudi su pitali Diera "kakvo je to čudovište", pa "odakle mu treća noga"... Međutim, najviše lajkova dobio je komentar njegovog klupskog kolege, Jana Verthongena: "Izgleda da si VEOMA srezan što ih vidiš".

(Sport.ba)

Učitaj još novosti