12. 11. 2018 - 20:12
MONACO TONE SVE DUŽE, A ON PORUČIO: Ne preostaje mi ništa...
907
Shares
MONACO TONE SVE DUŽE, A ON PORUČIO: Ne preostaje mi ništa drugo nego da se i ja registrujem i spašavam stvar!

HENRY SE NAŠALIO

MONACO TONE SVE DUŽE, A ON PORUČIO: Ne preostaje mi ništa drugo nego da se i ja registrujem i spašavam stvar!

Sport.ba
12. 11. 2018 - 20:12
0
Shares

Zvuči potpuno nevjerovatno, ali istinito - nakon što su Mboula i Chadli sinoć napustili igru zbog povrede, Monaco trenutno ima 16 igrača izvan stroja!

monaco

PSG je razbio Monaco s 4-0 u utakmici koja je nekoć bila derbi no klub iz Kneževine je ove sezone žestoko potonuo i pobjednik susreta se praktički znao i prije nego je utakmica počela. No, ako pitate PSG-ovog trenera Thomasa Tuchela, ovaj naš epitet "razbio" nije prikladan.

tuchel

"Zadovoljan sam rezultatom i činjenicom da smo pokazali glad da pobijedimo i 13. utakmicu u nizu. To je fenomenalna stvar, ali s druge strane, nisam zadovoljan našim intenzitetom, našom strukturom... No bila je ovo naša zadnja utakmica prije nove pauze, imali smo dosta utakmica u kojima je postojao rezultatski pritisak, zato je bilo teško protiv Monaca", istakao je bivši trener Borussije nakon dvoboja.

tuchel2

A s njim se složio i kapiten Thiago Silva. Štoviše, Brazilac je čak bio i oštriji u ocjeni igre svoje momčadi.

"Mislim da smo igrali vrlo loše. Bilo je teško, ali sretni smo što smo nastavili pobjednički niz. Izgubili smo puno lopti, pristup nije bio kao u Napulju. Nismo igrali kao momčad i to me rastužuje", poručio je sjajni stoper.

thiagosilva

No što bi onda trebao reći Thierry Henry koji je došao na klupu Monaca u teškom trenutku i ne uspijeva izvući momčad iz krize. Veliku ulogu u cijeloj priči igraju i povrede. 

henry

"Vidjet ću mogu li se ja registrovati", ironično je prokomentirao situaciju s ozljedama Thierry Henry.

thierry-henry-monaco

"Šalu na stranu, vidjet ćemo šta možemo učiniti. Sad slijedi pauza, oni koji su zdravi idu igrati u reprezentacije, radit ću s onima koji će ostati. Nastavit ću se boriti", istakao je proslavljeni francuski napadač.

Monaco nije upisao pobjedu u ligi još od prvog kola u avgustu. I trenutno su pretposljednji, na 19. mjestu. Samo je Guingamp lošiji.

thierry-henry-monaco

"Igramo za opstanak, ništa nas drugo ne zanima", zaključuje Henry.

thierry-henry-monaco-champions-league-06112018-oyy1ha1crl4m1pgwxal7g2o8a

Popis povrijeđenih u Monacu: Rony Lopes, Pellegri, Serrano, Subašić, Raggi, Geubbels, Ndoram, Jovetić, Glik, Sylla, Aholou, Traoré, Golovin, Touré, Chadli i Mboula.

danijel-subasic

jovetic

kamil-glik

skysports-thierry-henry-monaco-4478484

henry

big-1541530484-henry-u-nevjerici-monaco-dotakao-dno

henry

henry

(Sport.ba)

Učitaj još novosti