12. 11. 2018 - 08:54
NAVIJAČI OVO NEĆE OPROSTITI UPRAVI! Mourinho se sprema da...
907
Shares
NAVIJAČI OVO NEĆE OPROSTITI UPRAVI! Mourinho se sprema da dovede ZVIJEZDU Juventusa u Manchester United!

PORTUGALAC GA ŽELIO I RANIJE DOVESTI

NAVIJAČI OVO NEĆE OPROSTITI UPRAVI! Mourinho se sprema da dovede ZVIJEZDU Juventusa u Manchester United!

Sport.ba
12. 11. 2018 - 08:54
0
Shares

Čelnici Juventusa već neko vrijeme traže način da Paula Pogbu vrate u Torino. Francuz je nesretan na Old Traffordu jer nije u dobrim odnosima s Joseom Mourinhom, a Allegri i društvo spremni su primiti ga natrag i prekinuti njegove muke.

pogba-mourinho

Samouvjereni su Torinjani i uvjereni da će Pogbu, ako već ne u januaru, dovesti na ljeto. Jedini ozbiljan problem kod tog posla predstavlja im činjenica da je Barcelona u jednakoj mjeri zainteresirana za francuskog superstara i ne bi bilo prvi puta da neki fudbaler odabere Barcelonu ispred Juventusa.

paul-pogba1

Bilo kako bilo, sportski direktor Juvea Fabio Paratici misli da je pronašao formulu kojom će nagovoriti United da popusti i pristane na prodaju veznjaka. Naime, postoji nekoliko fudbalera Juventusa za koje je Mourinho bio zainteresiran u prošlom prijelaznom roku, a to su Mehdi Benatia, Alex Sandro i Mario Mandžukić.

mario-mandzukic-juventus

Upravo bi Hrvat, za kojeg je Mourinho nekoliko puta slao upit u Torino, mogao biti glavna poluga u pregovorima oko velikog transfera. Nije poznato koliko bi još novca Juventus trebao priložiti, ali sigurno se ne radi o maloj svoti.

alex-sandro

benatia-juventus

juventus-igraci

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti