11. 11. 2018 - 09:23
PRELIJEPA djevojka srpskog reprezentativca OTKRILA nešto što...
907
Shares
PRELIJEPA djevojka srpskog reprezentativca OTKRILA nešto što je previše BOLI, a njega tada nema! NIJE ZNALA DA ĆE OVO BITI OVAKO TEŠKO

MINA MILUTINOVIĆ

PRELIJEPA djevojka srpskog reprezentativca OTKRILA nešto što je previše BOLI, a njega tada nema! NIJE ZNALA DA ĆE OVO BITI OVAKO TEŠKO

Sport.ba
11. 11. 2018 - 09:23
0
Shares

Prelijepa manekenka i vjerenica košarkaša Srbije Nemanje Nedovića, Mina Milutinović, otkriva i drugu stranu medalje. Iako mnogi misle da je manekenstvo posao iz snova, Mina zapravo otkriva da je često usamljena.

2

- Najteža stvar u ovom poslu je to što ste non-stop na putu. Letite s jednog kraja svijeta na drugi uglavnom sami. U hotelima sam često tako usamljena. Od vas se očekuje da vrlo mladi preuzmete veliku odgovornost, da budete sposobni da se izborite za sebe, da ste snalažljivi u svakoj situaciji. Svijesna sam da su to neminovna odricanja ukoliko želite da uspijete u ovom poslu - kaže Mina za "Hello".

3

Mina ističe da se u manekenstvo zaljubila još dok je imala sedam godina.

4

- Imala sam sedam godina kada me je mama upisala u školu za male manekene. Ona je prva vidjela potencijal u meni.

6

Kako sam odrastala, taj svijet me je sve više privlačio. Uživala sam u čitanju modnih magazina i gledanju revija. S vremenom se sve to pretvorilo u ozbiljnu ljubav.

7

Fascinira me sve što ima veze sa modnom industrijom, interesuje me svaki njen segment. To je svet u kome se potpuno pronalazim - rekla je ona.

8

Sa košarkašem Nemanjom Nedovićem planira vjenčanje, ali još uvijek nisu odabrali tačan datum.

9

10

(Sport.ba)

Učitaj još novosti