10. 11. 2018 - 15:12
TREBAO JE BITI NOVA ZVIJEZDA, A SADA NAPUŠTA KLUB: Napadač...
907
Shares
TREBAO JE BITI NOVA ZVIJEZDA, A SADA NAPUŠTA KLUB: Napadač Uniteda žali se jer mu je frižider preblizu ormariću u svlačionici

Bizarno

TREBAO JE BITI NOVA ZVIJEZDA, A SADA NAPUŠTA KLUB: Napadač Uniteda žali se jer mu je frižider preblizu ormariću u svlačionici

Sport.ba
10. 11. 2018 - 15:12
0
Shares

Manchester United će se uskoro rastati sa jednim od svojih najtalentiranijih napadača. Kada je Alexis Sanchez, tada jedan od najboljih igrača Premier lige, zamijenio Arsenal sa Manchester Unitedom u lanjskom zimskom prijelaznom roku, činilo se da je riječ o sjajnom transferu za oba kluba. United je dobio utrku sa Cityjem i dobio jednog od najboljih napadača lige, a Arsenal je dobio Henrikha Mkhitaryana i riješio se igrača koji je bio nezadovoljan i kojemu je isticao ugovor.

Manje od godinu dana kasnije, sve više izgleda kao da je United izvukao deblji kraj u čitavoj priči. Naime, Sanchez nije uspio izboriti mjesto u udarnoj postavi kod Josea Mourinha, jako je nezadovoljan životom u Manchesteru, a sada engleski mediji pišu da je odlučio otići.

alexis3

Times tako prenosi priču da je Čileanac nezadovoljan gradom u kojem živi, te da mu fali noćni život Londona. U bizarnoj anegdoti, Englezi pišu kako se Sanchez, koji osim Juana Mate i Davida de Gee nema niti puno prijatelja u klubu, žalio da su mu noge hladne jer je frižider pozicioniran blizu njegovog ormarića u svlačionici.

Bilo kako bilo, Sanchezovi dani u Unitedu očigledno dolaze svom kraju, a Čileanac je navodno zainteresiran za transfer u PSG.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti